Liselott Blixt

”Vi ved, at patientinddragelse virker – så nu skal der ske noget”.

Politik

Formand for Psoriasisforeningens Sundhedspolitiske Udvalg, Liselott Blixt, har deltaget i Patiensakademiets møderækker under titlen " De store sundhedsplaner" og i forbindelse med den afsluttende konference skrevet et debatindlæg om patientinddragelse: ”Vi ved, at patientinddragelse virker – så nu skal der ske noget”.

Siden august har PatientAkademiet afholdt en række møder under titlen ”De store sundhedsplaner - Hvordan får patienterne mere indflydelse?”, som sluttede af med en konference onsdag d. 25. oktober med temaet ”Fra patient til beslutningstager”.

PatientAkademiet er en del af Medicinske Tidsskrifter Aps og finansieres ved annoncer. Det har til formål at hjælpe patienter og patientforeninger til at få taletid og indflydelse på det danske sundhedsvæsen via debatindlæg, interviews m.v. som publiceres på sitet sammen med nyheder, som henvender sig til patienter.

Læs interview med Liselott Blixt her

 

Kontakt Psoriasisforeningen på telefon

+45 36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.