Holde i hånd

Bliv medlem

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

Vælg din type medlemskab

Du vælger hvilken type medlemskab, du ønsker. Herefter udfyldes resten af formularen, som sendes til os. Du bliver guidet videre til betaling. Du er medlem, når du har indbetalt beløbet for det valgte medlemskab.

Meld dig ind her

Du kan også blive abonnent

Hvilket vil sige at du har adgang til vores Vidensportal, hvor du kan læse artikler og det seneste nummer af Hud & Helse digitalt, som du automatisk vil få tilsendt ved udgivelse. Som abonnent har du ikke stemmeret eller adgang til arrangementer. Abonnementet koster 35 kroner om måneden, og der er ingen bindingstid.

Priser for medlemskab pr. år

Enkeltmedlem: 315 kr.
Familie: 395 kr.
Pensionist: 180 kr.
Studerende: 170 kr.
Firma: 7.900 kr. 
Abonnement: 35 kr. om måneden

...

bliv abonnent

Medlemsfordele

Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening, som arbejder for at forbedre livsvilkårene for de over 200.000 mennesker med psoriasis og psoriasisgigt i Danmark. Gennem dit medlemskab støtter du foreningens indsats til gavn for mennesker med psoriasis og psoriasisgigt, og du støtter forskning i psoriasisområdet. Du har som medlem mulighed for at få indflydelse på foreningen. Du har stemmeret på din lokale kredsgeneralforsamling, og du har mulighed for at blive valgt til bestyrelsen for kredsforeningen.

Som medlem bliver du løbende opdateret på den nyeste viden, forskning og andre nyheder om psoriasis. Du vil fire gange om året modtage magasinet ”Hud & Helse”, der via nyheder, baggrundsartikler, reportager osv. holder dig ajour om alle væsentlige aspekter ved psoriasis og psoriasisgigt.

Et medlemskab af Psoriasisforeningen giver dig adgang til en række eksklusive medlemsfordele og rabataftaler.

Læs om dem her.

Samtykke

Ved indmeldelse i Psoriasisforeningen accepterer du, at vi gemmer dine oplysninger i vort medlemssystem og videregiver relevante data til den lokale kreds i dit område. Du accepterer samtidig, at vi via mailadressen fremsender invitationer, info, spørgeskemaer, mm.  Henvendelserne vil være relevante og omhandle psoriasissagen.
Cpr. nummer indhentes udelukkende for indberetning til Skat , når bidrag med fradrag er valgt. Ved anden brug af cpr. nummer indhentes samtykke.

Læs vores handelsbetingelser her

 

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.