Medlemsmagasin Hud & Helse

Psoriasisforeningens medlemsmagasin hedder Hud & Helse-magasinet – her du kan læse alt om psoriasis og psoriasisgigt, behandling, resultater, forskning m.m.

Hud &  Helse 4-2023

 

Hud & Helse-magasinet fokuserer også på patienternes personlige erfaringer, viden om behandling og nyttige tips og viden om, hvordan man kan leve et liv med psoriasis og psoriasisgigt. 

Psoriasisforeningen arbejder for, at Hud & Helse-magasinet er fyldt med information, du kan drage nytte og fordel af.

Udgivelser

Magasinet udkommer fire gange om året:

- Hud & Helse 1 udkommer i marts (deadline den 15. januar)
- Hud & Helse 2 udkommer i juni (deadline den 15. april)
- Hud & Helse 3 udkommer i september (deadline den 15. juli)
- Hud & Helse 4 udkommer i december (deadline den 15. oktober)

Ideer og indlæg skal sendes til redaktionen på redaktion@psoriasis.dk.
Kontakt gerne redaktør Birgitte Snedker-Sørensen på telefon 20 11 44 81 eller skriv til redaktion@psoriasis.dk for yderligere spørgsmål. 

Modtag Magasinet digitalt

Som medlem af Psoriasisforeningen får du tilsendt dit magasin med posten. Det er ingen hemmelighed, at det er en stor udgiftspost, og den vil vi gerne prøve at bringe ned ved fælles hjælp. Hud & Helse udkomme derfor også digitalt. Du har derfor mulighed for at få magasinet tilsendt elektronisk på mail - og læse det Psoriasisforeningens medlemsunivers. Vi håber på den måde at kunne spare lidt regnskov – og porto. Du kan på denne måde også gemme dit magasin i fx iBooks, og altid have det med dig.

Ønsker du fremover Hud & Helse tilsendt elektronisk, skal du skrive det til redaktion@psoriasis.dk, og du vil modtage dit magasin på mail. Du skal oplyse medlemsnummer, når du henvender dig (det står bag på magasinet), samt dit navn, din adresse – og naturligvis din mailadresse, hvor du gerne vil modtage magasinet.

Om Hud & Helse

Der er nedsat en redaktion som består af:

- Lars Werner, Direktør, ansvarshavende
- Sten Svensson, Landsformand
- Birgitte Snedker-Sørensen, Redaktør
- Puk Holm Hansen, Kommunikationsansvarlig
- Mette Vennerstrøm, kommunikationsmedarbejder

Indlæg og annoncer repræsenterer ikke automatisk Psoriasisforeningen. Indlæg, der indsendes uopfordret, har redaktionen ingen pligt til at bringe og forbeholder sig ret til at forkorte og redigere. Materialet til Hud & Helse modtages elektronisk. Eftertryk er kun tilladt med skrift lig tilladelse.

Du har muligheden for allerede idag at blive medlem af Psoriasisforeningen, så du fremover modtager Hud & Helse-magasinet med posten - og kan læse det i foreningens medlemsunivers. 

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

 

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.