Medlemstilbud

Som medlem af Psoriasisforeningen får du adgang til en række attraktive fordele. Du får viden og hjælp til et godt liv med psoriasis i hud og led.

Som medlem er du også med til at gøre en stor forskel for andre med samme udfordringer som dig selv eller deres pårørende. Det vil vi gerne belønne med et nyt medlemstilbud, hvor du nu kan følge Kirstine Rosenfeldt, som har lavet små film om tips og idéer til en lettere hverdag med psoriasis i hud og led, som fx hjemmetræning og madlavning. 

Ved at trykke på play accepterer du cookies og sporing fra den eksterne videoudbyder.

Kirstine giver dig gode råd til en hverdag, som ikke er helt som den plejer. Det er vigtigt, at du fx forsøger at skabe en struktur på din hverdag, at du står op på nogenlunde samme tid, spiser på de samme tidspunkter og at du får bevæget dig hver dag. Du kan ser en lille introfilm med Kirstine, som kort fortæller om tilbuddet her.  

Du kan være med i Medlemsuniverset som du finder i linket her, og ikke som Kirstine siger med log-in fra Hud & Helse, da vi har fået ny hjemmeside efter optagelsen. 

 

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.