Midaldrende kvinde holder smartphone.

Få en snak ─ med en der forstår

Vi har frivillige i hele landet, der stiller sig til rådighed med et par lyttende ører, gode råd og erfaringer ─ fra nogen, der ved, hvad det vil sige at leve med psoriasis og psoriasisgigt. Fordi ingen skal stå alene med psoriasis.

Det kan være ensomt at have psoriasis. Selvom mere end 200.000 lever med psoriasissygdomme i Danmark, giver mange af dem, Psoriasisforeningen taler med, udtryk for at føle sig alene, som den eneste i verden med sygdommen eller bare ikke rigtigt forstået, selv af familie og nære venner. 

Et af foreningens vigtigste råd til et godt liv med sygdommen er at komme i kontakt med andre med psoriasis og psoriasisgigt.

Det kan være en stor oplevelse – og en øjenåbner for de fleste – at kunne spejle sig i andres oplevelser med sygdommen. Og det er ofte den bedste kilde til gode råd og erfaringer, og til at få lettet hjertet for det, der fylder.

Ingen skal stå alene med psoriasis, find en kontaktperson her

Det er derfor en af vores vigtigste opgaver at arbejde for, at ingen skal stå alene med psoriasis i hud og led. Vores frivillige kontaktpersoner brænder for at sikre et netværk og fællesskab, hvor man kan føle sig forstået, få ny viden og indsigt ─ og nyt mod på livet med sygdommen. 

Herunder kan du finde kontaktpersoner i forskellige aldersgrupper, med forskellige psoriasistyper herunder psoriasisgigt, eller bare vælge den der er tættest på dig. 

Region Nordjylland

Region Midtjylland

Region Syddanmark

Region Sjælland

Region Hovedstaden

PsO Ung kontakt

Hej. Jeg hedder Michala og er 35 år. Jeg fik konstateret psoriasis på hænder og fødder da jeg var 24 år. (Postuløs palmoplantaris)

Jeg ville ønske, at jeg havde vidst, at der var kontaktpersoner i Psoriasisforeningen dengang. Jeg kunne godt have brugt nogen at tale med omkring livet med psoriasis på godt og ondt. 

Jeg blev selv ked af det, da jeg fik at vide, at sygdommen var kronisk, og vidste ikke, hvad jeg kunne forvente.  Nu har jeg levet med psoriasis i over 10 år, og har fundet mange gode tricks, der gør livet bedre. 

Kontakt mig gerne, og lad os tage en snak omkring, hvad du har på hjerte 

Mange hilsner Michala.

Telefon: 27429019 

Mail: mtb@psoriasis.dk 

 

OBS. Søger du faglig rådgivning vedrørende din sygdom, behandling, kost, motion eller psykologiske spørgsmål mv., så skal du have fat i vores rådgivningslinje. 

Rådgivning

Kontakt vores rådgivning, når det passer dig! Som medlem af Psoriasisforeningen er det muligt, at du kan ringe eller skrive, når behovet for rådgivning opstår. Tøv endelig ikke med at kontakte dem!

Bliv en del af fællesskabet og få fuld adgang til vores rådgivning, arrangementer og mere

Som medlem har du fuld adgang til vores rådgivningslinje, medlemsunivers, medlemsmagasin, rabatter og fordele og alle vores arrangementer. Samtidig støtter du psoriasisforskningen og vores arbejde for at ingen skal stå alene med psoriasis, til gavn for de mere end 200.000 med psoriasissygdomme i Danmark. 

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.