PsoUng

PsoUng er et udvalg under Psoriasisforeningen, der er for unge med hudsygdommen psoriasis – og gigtsygdommen psoriasisgigt. PsoUng består af unge mennesker, der gerne vil hjælpe andre unge med psoriasis og psoriasisgigt med at finde sammen, da unge tit føler sig alene med sygdommen.

PsoUng ønsker at være med til at udbrede kendskabet til psoriasis, og er meget opsat på at styrke de unge med psoriasis og psoriasisgigt socialt. PsoUng tror på at samvær med andre unge med psoriasis medfører at man lærer at acceptere sin sygdom og at leve med den — også i en turbulent alder!

Som ung med psoriasis er det ikke altid nemt at leve et normalt liv, idet man hele tiden har sin hud/gigt at skulle tage hensyn til. Ved at være sammen med ligestillede har man mulighed for, bare en enkelt gang, at se bort fra sin sygdom og bare være ung!

PsoUng henvender sig primært til aldersgruppen 15-35 år, da der ikke er nogle steder, unge kan henvende sig. PsoUng håber at du/I vil hjælpe os med at finde mange unge med psoriasis – og psoriasisgigt. Ønsker I mere information er I mere end velkomne til at skrive til os.

Kontakt ungeansvarlig Puk Holm Hansen på phh@psoriasis.dk for at høre mere om PsoUng!

Kom på UngeWeekend

PsoUngs UngeWeekender er for unge mellem 15-35 år, og for medlemmer såvel som ikke-medlemmer. Programmet er fyldt med aktiviteter, læring, erfaringsudvekling – og socialt samvær, sjov og hygge! Læs om UngeWeekend, klik her!