PsoUng på sommer-weekend 2023

PsoUng

PsoUng arbejder for at styrke fællesskabet blandt unge psoriasispatienter mellem 15-35 år gennem arrangementer og andre aktiviteter.

Psoung udvalget består af fem unge og et stort netværk af unge med psoriasis, der gerne vil følge med på Facebook eller Instagram, blogge, være kontaktperson for andre unge, stille op til kampagner, være med til arrangementer, tage ud på skoler, holder oplæg, etc. 

Hvem er PsoUng

PsoUng arbejder for at styrke fællesskabet blandt unge psoriasispatienter mellem 15 og 35 år gennem arrangementer og andre aktiviteter. PsoUng er forbindelsen til de ansvarlige personer, hvor et arrangement/en aktivitet finder sted.

PsoUng består af energiske unge, som har valgt at gå ind i ungdomsarbejdet i Psoriasisforeningen. 

Kontakt til os

Er du ung med psoriasis og har du spørgsmål, så kontakt Josefine på Telefon 51 27 12 59 eller Mail psoung@psoriasis.dk.

Har du andre henvendelser til ungdomsarbejdet bedes du kontakte Puk Holm Hansen på Telefon 30 73 97 98 eller mail phh@psoriasis.dk.

Hold øje med PsoUng på Facebook, Instagram og i medlemsmagasinet "Hud og Helse", hvor PsoUng vil være på pletten med de to faste arrangementer 2. weekend af maj og november.

 

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.