Bliv medlem

Bliv medlem og få indflydelse, rabat og støt forskningen
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening, som arbejder for at forbedre livsvilkårene for de 165.000 mennesker med psoriasis og psoriasisgigt i Danmark. Gennem dit medlemskab støtter du foreningens indsats til gavn for mennesker med psoriasis og psoriasisgigt, og du støtter forskning i psoriasisområdet. Du har som medlem mulighed for at få indflydelse på foreningen. Du har stemmeret på din lokale kredsgeneralforsamling, og du har mulighed for at blive valgt til bestyrelsen for kredsforeningen.

Et medlemskab af Psoriasisforeningen giver dig adgang til en række eksklusive medlemsfordele og rabataftaler. Læs om dem her.

Som medlem bliver du løbende opdateret på den nyeste viden, forskning og andre nyheder om psoriasis. Du vil fire gange om året modtage magasinet ”Hud & Helse”, der via nyheder, baggrundsartikler, reportager osv. holder dig ajour om alle væsentlige aspekter ved psoriasis og psoriasisgigt. Du vil også blive inviteret til foredrag og medlemsmøder i din lokale kredsforening og/eller lokalt regionsarbejde.

Bliv bidragyder
Vil du gerne støtte foreningens arbejde og kun i mindre grad deltage i foreningens medlemsdemokrati med generalforsamlinger og valg til bestyrelser, kan du vælge at blive fast bidragsyder.

Du kan fx støtte månedligt med 50, 100 eller 200 kr. Så er du med til at sikre, at vi kan fortsætte vores arbejde. Det er nemt at blive oprettet, ring til os på telefon 36 75 54 00. Læs mere her.
OBS. bidragsbeløbet bliver automatisk indeksreguleret hver andet år. Ønsker du ikke dette, skal du oplyse det til LK@psoriasis.dk

Vælg din type medlemskab
Du vælger hvilken type medlemskab, du ønsker. Herefter udfyldes resten af formularen, som sendes til os. Du bliver guidet videre til betaling. Du er medlem, når du har indbetalt beløbet for det valgte medlemskab.

Samtykke
Ved indmeldelse i Psoriasisforeningen accepterer du, at vi gemmer dine oplysninger i vort medlemssystem og videregiver relevante data til den lokale kreds i dit område, ligesom du kan blive kontaktet af 3. part i form af telemarketingbureau der bistår os i kontakt med medlemmerne. Du accepterer samtidig, at vi via mailadressen fremsender invitationer, info, spørgeskemaer, mm.  Henvendelserne vil være relevante og omhandle psoriasissagen.
Cpr. nummer indhentes udelukkende for indberetning til Skat , når bidrag med fradrag er valgt. Ved anden brug af cpr. nummer indhentes samtykke.

Hvis du sætter kryds i rubrikken ”ønsker at blive fast bidragsyder” bedes du kontakte Landskontoret på telefon 3638 8594 med oplysning om cpr. nummer.
Handelsbetingelserne kan læses her.

Medlemsfordele
Læs mere om medlemsfordelene her

Handelsbetingelser
Du opkræves kontingent for dit medlemskab hver 12. måned fra indmeldelsestidspunktet. Det foregår automatisk via Nets hvert år. Kvittering for indmeldelse sker ved fremsendelse af nyeste medlemsblad.

Betaling og priser
Betaling kan ske med dankort og MobilePay. Når du har udfyldt indmeldelsesformularen, vil du blive guidet videre, og der kan du vælge betalingsform.

Medlem 315 kr.
Studerende 170 kr.
Pensionister 180 kr,
Firma 2.100 kr.
Familie 395 kr. 

Ved indmeldelse på hjemmesiden modtages en kvittering på mail efter endt transaktion. Beløbet hæves når medlemskort og velkomstbrev udsendes. (Normalt inden for 14 dage).
Fornyelse af medlemskabet sker ved, at foreningen sender en opkrævning via Nets.

Ved indmeldelse i Psoriasisforeningen accepterer du, at vi gemmer dine oplysninger i vort medlemssystem og videregiver relevante data til den lokale kreds i dit område, ligesom du kan blive kontaktet af 3. part i form af telemarketingbureau der bistår os i kontakten til medlemmerne.
Du accepterer samtidig, at vi via mailadressen fremsender invitationer, info, spørgeskemaer, mm.  Henvendelserne vil være relevante og omhandle psoriasissagen.
Cpr. nummer indhentes udelukkende for indberetning til Skat , når bidrag med fradrag er valgt. Ved anden brug af cpr. nummer indhentes samtykke.

Opsigelse af medlemskab
Du kan til enhver tid kontakte os på mail eller telefon og opsige dit medlemskab. Udmeldelsen gælder fra den dato du udmelder dig, men der refunderes ikke indbetalt kontingent/bidrag. Betalt kontingent/bidrag kan refunderes iht. fortrydelsesret (14 dage).