Bliv medlem

Bliv medlem og få indflydelse, rabat og støt forskningen
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening, som arbejder for at forbedre livsvilkårene for de 165.000 mennesker med psoriasis og psoriasisgigt i Danmark. Gennem dit medlemskab støtter du foreningens indsats til gavn for mennesker med psoriasis og psoriasisgigt, og du støtter forskning i psoriasisområdet. Du har som medlem mulighed for at få indflydelse på foreningen. Du har stemmeret på din lokale kredsgeneralforsamling, og du har mulighed for at blive valgt til bestyrelsen for kredsforeningen.

Et medlemskab af Psoriasisforeningen giver dig adgang til en række eksklusive medlemsfordele og rabataftaler. Læs om dem her.

Som medlem bliver du løbende opdateret på den nyeste viden, forskning og andre nyheder om psoriasis. Du vil seks gange om året modtage magasinet ”Hud & Helse”, der via nyheder, baggrundsartikler, reportager osv. holder dig ajour om alle væsentlige aspekter ved psoriasis og psoriasisgigt.

Vil du gerne støtte foreningens arbejde og kun i mindre grad deltage i foreningens medlemsdemokrati med generalforsamlinger og valg til bestyrelser, kan du vælge at blive fast bidragsyder. Læs mere her.

Vælg din type medlemskab
Du vælger hvilken type medlemskab, du ønsker. Herefter udfyldes resten af formularen, som sendes til os. Du bliver guidet videre til betaling. Du er medlem, når du har indbetalt beløbet for det valgte medlemskab.

Samtykke
Ved indmeldelse i Psoriasisforeningen accepterer du, at vi gemmer dine oplysninger i vort medlemssystem og videregiver relevante data til den lokale kreds i dit område. Du accepterer samtidig, at vi via mailadressen fremsender invitationer, info, spørgeskemaer, mm.  Henvendelserne vil være relevante og omhandle psoriasissagen.
Cpr. nummer indhentes udelukkende for indberetning til Skat , når bidrag med fradrag er valgt. Ved anden brug af cpr. nummer indhentes samtykke.

Hvis du sætter kryds i rubrikken ”ønsker at blive fast bidragsyder” bedes du kontakte Landskontoret på telefon 3638 8594 med oplysning om cpr. nummer.
Del siden:

Medlemsfordele

Læs mere om medlemsfordelene her

Handelsbetingelser
Medlemsskabet følger kalenderåret, sker indmeldelse efter 30. juni betales halvt årskontingent. Sker indmeldelse i december vil kontingentet dække det efterfølgende kalenderår. Kvittering for indmeldelse sker ved fremsendelse af nyeste medlemsblad.

Betaling og priser for 2018
Betaling kan ske med dankort og MobilePay. Når du har udfyldt indmeldelsesformularen, vil du blive guidet videre, og der kan du vælge betalingsform.

Medlem 305 kr.
Studerende 170 kr.
Pensionister 180 kr,
Firma 1.900 kr.
Familie 385 kr. (Gratis i 2018*)

*Gratis medlemskab, fordrer altid oprettelse af en betalingsaftale hos Nets.
Fornyelse af medlemskabet sker ved, at foreningen sender en opkrævning via Nets.
 

Ved indmeldelse i Psoriasisforeningen accepterer du, at vi gemmer dine oplysninger i vort medlemssystem og videregiver relevante data til den lokale kreds i dit område.
Du accepterer samtidig, at vi via mailadressen fremsender invitationer, info, spørgeskemaer, mm.  Henvendelserne vil være relevante og omhandle psoriasissagen.
Cpr. nummer indhentes udelukkende for indberetning til Skat , når bidrag med fradrag er valgt. Ved anden brug af cpr. nummer indhentes samtykke.