Tilmelding til Betalingsservice

Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at indbetale dit årlige kontingent eller din støtte til foreningen, så du ikke behøver at gå på posthuset eller i banken med et girokort. Læs på denne side alt om, hvorfor det er en nem og sikker betalingsløsning.

Tilmeld dig Betalingsservice
Hvis du udfylder formularen via nedenstående link, vil dit kontingent eller din støtte blive opkrævet over Betalingsservice - så længe du ønsker.

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG

Det er vigtigt, at CPR-nummeret matcher kontohaveren, da betalingen ellers ikke vil gå igennem.

Er du netop blevet medlem af foreningen, kan du først tilmelde dig Betalingsservice, når du har modtaget dit medlemsnummer fra os.
Det er i den forbindelse vigtigt, at du husker at betale det første girokort, du modtager, da dette ikke vil kunne betales via Betalingsservice.

Du er altid velkommen til at kontakte landskontoret for at få oplyst dit medlemsnummer.

Læs mere om Betalingsservice (PBS), og hvorfor det er sikkert at benytte

Betalingsservice (PBS) benyttes i dag af flere tusinde virksomheder til opkrævning blandt 96 % af samtlige private husstande i Danmark og opfattes som en nem og sikker betalingsform. 

For at tilmelde et bidrag til Betalingsservice skal vi bruge kontonummer og CPR-nummer. Oplysningerne kan ikke misbruges til at hæve penge fra din konto.

Du kan altid kontakte Psoriasisforeningen, hvis du har spørgsmål til Betalingsservice, sikkerhed eller andet i denne sammenhæng. Læs mere herunder:

Er det sikkert?

For at tilmelde et bidrag til Betalingsservice skal vi bruge kontonummer og CPR-nummer. Denne praksis er udviklet i samarbejde med PBS. For at skabe tryghed om denne måde at arbejde på har vores brancheforening, ISOBRO, udsendt en pressemeddelelse sammen med PBS og Finansrådet.

Se pressemeddelelse fra ISOBRO og Finansrådet på ISOBROs hjemmeside.

Kan oplysningerne misbruges?

Bankoplysninger kan ikke misbruges til at hæve penge fra din konto. Psoriasisforeningen bruger oplysningerne til at tilmelde til Betalingsservice samt til at indberette til SKAT ifm. fradrag – vi sletter oplysningerne igen ved udmelding. Der kommer besked fra Betalingsservice, før beløbet hæves. Du kan afvise overførslen en enkelt gang eller afmelde den helt, enten i din netbank eller ved at ringe til din bank.

Hvem kan jeg kontakte?

Har du spørgsmål om Betalingsservice, sikkerhed eller andet i relation til ovenstående, så er du velkommen til at kontakte medlemssekretær Annette Blichfeldt på tlf. 36 38 85 94 eller på mail ab@psoriasis.dk

 

Hvad er PBS, og hvorfor spørger vi om CPR-nummer?

Betalingsservice (PBS) benyttes i dag af flere tusinde virksomheder til opkrævning blandt 96 % af samtlige private husstande i Danmark og opfattes som en nem og sikker betalingsform.

  • Betalingsservice tillader kun registrerede virksomheder og organisationer at trække via PBS. At oprette en betalingsaftale via telefonen er en service for brugeren, man trygt kan benytte.
  • Det er en ofte anvendt fremgangsmåde, at virksomheder henvender sig til privatpersoner og beder dem om konto- og CPR-nummer, hvis de skal etablere en betalingsserviceaftale.
  • Man bør imidlertid altid kun oplyse personlige oplysninger af denne art til personer eller organisationer, man kender eller har tillid til.
  • Det er nødvendigt at få oplyst konto- og CPR-nummer for at kunne oprette en aftale i Betalingsservice. Hvis man ikke ønsker at videregive sine personlige informationer over telefonen, så kan man i stedet tilmelde nye aftaler direkte i Betalingsservice app'en eller i netbanken. 

 

...

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.