En hudlæge undersøger huden på en patients arm med et dermatoskop med lys, ingen ansigter synlige på billedet.

Læge-app gør det nemmere at finde en hudlæge og overskue ventetider

Nyhed

Den kendte 'Min Læge'-app, som bl.a. Sundhedsministeriet står bag, har fået tilføjet en ny funktion, der giver nem adgang til at finde en speciallæge fx en hudlæge.

Nu bliver det væsentligt nemmere at finde frem til den nærmeste speciallæge eller speciallæge med den korteste ventetid. Den kendte app Min Læge udruller nu en ny funktion ’Find speciallæge’. Det sker på baggrund af den seneste overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Praktiserende Speciallæger (FAPS). 

Funktionen findes på forsiden af 'Min Læge'-appen og giver mulighed for med få klik at se, fx hvilken hudlæge der har kortest ventetid, eller i feriesæsoner at finde en klinik der har åbent ─ noget der før har krævet en del mere søgning på forskellige hjemmesider.   

Kort om 'Min Læge'

Min Læge-appen giver danskerne mulighed for at bestille tid hos praktiserende læge, holde styr på aftaler, få svar på spørgsmål, se prøvesvar og foretage e-konsultationer og videokonsultationer. Appen har over to millioner aktive brugere.

Danske Regioner, PLO og Indenrigs- og sundhedsministeriet står bag Min Læge-appen. Download appen i App Store eller Google Play.

Læs mere om appen på www.minlaegeapp.dk

For spørgsmål eller andre henvendelser angående Min Læge kontakt Sundhed.dk
 

Lette sløret billede af en gang, hvor en patient venter på at komme til lægen ved en dør med et nummer på.
Nyhed

De midtjyske psoriasispatienter har udsigt til at vente kortere på at blive tilset af en hudlæge. På et regionsrådsmøde er det besluttet at oprette en ny praktiserende hudlæge for at nedbringe regionens lange ventetider, der er blandt de længste i landet ─ en sag som Psoriasisforeningen har presset på for.

 

Grafik der viser en smartphone med skærmbillede fra Min Læge-appen og tekst: Kom i kontakt med din læge - direkte på mobilen.

 

Sådan kommer du på 'Min Læge'-appen

Det er nemt at komme i gang med at bruge læge-appen:

  1.  Download 'Min Læge' fra App Store eller Google Play. 
  2. Login med dit NemID/MitID og giv samtykke.
  3. Så er du klar til at bruge appen (der kan dog gå op til et døgn, før dine data vises i appen). 
...
Emne

Kontakt Psoriasisforeningen på telefon

+45 36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.