Medlemsfordele og andre foreningsaftaler

Som medlem af Psoriasisforeningen, vil du blive tilbudt rabatter og tilbud på forskellige produkter. Det er produkter som er tilgængelige for alle i landet, men som du bliver tilbudt til en særlig god pris. Bemærk at vi kun formidler tilbuddene - vi anbefaler dem ikke.

Nyheder:

Hejdoktor.dk
Hejdoktor.dk giver dig hurtig online adgang til speciallæger i dermato-venerologi (hud- og kønssygdomme), uafhængigt af tid og sted.
Med et par enkelte klik er du i kontakt med vores hudlæger, som sidder klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Hos Hejdoktor.dk behøver du ikke en henvisning og du får svar fra lægerne indenfor 48 timer. Maria Vølund Heisterberg er Hejdoktor.dks online hudlæge og uddannet fra i 2005. Maria har desuden en PhD. inden for dermatologi. 
Hejdoktor.dk tilbyder 25% rabat på konsultationer til Psoriasisforeningens medlemmer.

Yderligere information på hjemmesiden, klik her 

 

Sundergo
Nu har du muligheden med Sundergo at få tilrettelagt dit eget forløb indenfor fx ergoterapien, kostvejledning og træning i samarbejde med autoriseret ergoterapeut, kostvejleder og EHFA personlig træner. Ønsker du at sammensættet et forløb som er individuelt og tilpasset til dig, er Sundergo stedet, hvor det sker. 
Sundergo tilbyder 20% rabat på forløb indenfor de næste områder. 

Yderligere information på www.sundergo.dk

 

Del siden: