Medlemsfordele og andre foreningsaftaler

Som medlem af Psoriasisforeningen, vil du blive tilbudt rabatter og tilbud på forskellige produkter. Det er produkter som er tilgængelige for alle i landet, men som du bliver tilbudt til en særlig god pris. Bemærk at vi kun formidler tilbuddene - vi anbefaler dem ikke.

Nyheder:

Australian Bodycare
Alle produkter indeholder naturlige, aktive stoffer, der sikrer, at du kan bruge dem uden problemer, uanset hvilken hudtype du har – også til dig der har sart hud. Alle produkter indeholder australsk Tea Tree Oil, der virker bakteriedræbende og lægger sig som et beskyttende lag på huden efter endt behandling. Derved får bakterierne sværere ved at sætte sig i hudens porer, så du mindsker risikoen for bumser, hudorme og andre problemer med uren hud.
Australian Bodycare tilbyder 10% rabat til alle Psoriasisforeningens medlemmer på samtlige hudplejeprodukter. Benyt rabatkoden psofar-abc.

Float Studio
Floating, også kaldet for flydeterapi på dansk, er, hvor du befinder dig i en sensorisk deprivationstank med kropstemperereret saltvand. Tankens begrænsede sanseinput og vægtløshed giver dig mulighed for en helt unik oplevelse for både krop og sind, hvor du sætter tankerne i bero og giver dig selv en velfortjent pause fra hverdagens stress og travlhed.
Floating blev udviklet i 1950’erne i USA af psykiater og neurolog Dr. John C. Lilly.
Float Studio tilbyder 20% rabat til alle Psoriasisforeningens medlemmer, når du booker tid online. Benyt rabatkoden GIGT20.

Udespa & Livning
En verden af forkælelse finder du hos ”Udespa & Living” og Fit & Fun i Holbæk som nu tilbyder behandlinger i saltvand. Saltvandet gør din hud forfriskende blød og stimulerer blodcirkulation og hudens stofskifte. Behandlingen foregår i spabade, hvor man samtidig kan nyde en dejlig omgang vandmassage og roligt musik. Saltvandsbade er primært henvendt til psoriasis- og eksempatienter, men alle er velkomne hvis blot man ønsker at prøve at bade i det skønne vitaliserende saltvand.
Udespa og Living tilbyder 20% rabat på behandlinger til alle Psoriasisforeningens medlemmer.

Astion Pharma
Astion Pharma produkterne indeholder det patenterede aktive Dermadexin®. Dermadexin® har den unikke egenskab at den både lindrer kløe og genopbygger hudens naturlige beskyttende barriere ved at lægge en tynd film over den irriterede hud. Produkterne fungerer derfor som hudens naturlige skjold ved eksem.
Astion Pharma tilbyder 10% til alle Psoriasisforeningens medlemmer på samtlige hudplejeprodukter.

Sundergo
Nu har du muligheden med Sundergo at få tilrettelagt dit eget forløb indenfor fx ergoterapien, kostvejledning og træning i samarbejde med autoriseret ergoterapeut, kostvejleder og EHFA personlig træner. Ønsker du at sammensættet et forløb som er individuelt og tilpasset til dig, er Sundergo stedet, hvor det sker.
Sundergo tilbyder 20% rabat på forløb indenfor de næste områder.

Yderligere information på ​hjemmesiden, klik her

Hejdoktor.dk
Hejdoktor.dk giver dig hurtig online adgang til speciallæger i dermato-venerologi (hud- og kønssygdomme), uafhængigt af tid og sted.
Med et par enkelte klik er du i kontakt med vores hudlæger, som sidder klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Hos Hejdoktor.dk behøver du ikke en henvisning og du får svar fra lægerne indenfor 48 timer. Maria Vølund Heisterberg er Hejdoktor.dks online hudlæge og uddannet fra i 2005. Maria har desuden en PhD. inden for dermatologi.
Hejdoktor.dk tilbyder 25% rabat på konsultationer til Psoriasisforeningens medlemmer.