Medlemsfordele og andre foreningsaftaler

Som medlem af Psoriasisforeningen, vil du blive tilbudt rabatter og tilbud på forskellige produkter. Det er produkter som er tilgængelige for alle i landet, men som du bliver tilbudt til en særlig god pris. Bemærk at vi kun formidler tilbuddene - vi anbefaler dem ikke.

Nyheder:

NaturHandel.dk
NaturHandel.dk er en dansk webshop, der sælger udstyr til oplevelser i naturen for familier, institutioner, spejdere mv. Alle produkterne er testet i naturen og udvalget understøtter de mest gængse naturaktiviteter som man kan lave.
Få mere ud af skovturen, vandhulsturen eller en anden tur i naturen.
Der gives 15 % rabat på alle varer i webshoppen til foreningen medlemmer ved brug af rabatkoden: "pso".

Yderligere information på: https://www.naturhandel.dk/

 

Mariager Saltcenter
Har du lyst til en udflugt med sjove oplevelser, ny viden og god smag? Så ta' til Mariager og oplev Mariager saltcenter, på den hyggelige havn ved Mariager Fjord. Her kan du træde ind i en verden af salt, se når der sydes salt i sydehytten, gå en tur i “saltminen”, opleve biografen, se udstillingen og få appetit på mere i Cafe Saltbøssen med udsigt over fjorden.
Mariager Saltcenter tilbyder 20% rabat på en dagsbillet, normalpris kr. 98,- efter rabat kr. 78,50 og adgang til hele huset.

Yderligere information på http://saltcenter.dk/

 

MDerma
MDermas hjerte banker for milde og miljøvenlige plejeprodukter, og virksomheden har i næsten 40 år sat standarden for skånsomme og miljørigtige plejeprodukter i Danmark og i udlandet.
MDerma tilbyder 25 % rabat på alle produkter.

Yderligere information på https://mderma.dk/produkter

 

Rehab Rejser
Nu har du mulighed for at nyde dejlige Spanien sammen med dine venner og familie, samtidigt med at du får målrettet, intensiv træning og behandling af skandinaviske fysioterapeuter. Rehab Rejser ønsker med deres ophold, at skabe muligheder for et aktivt og målrettet trænings- og behandlingsforløb, hvor den rejsende er i centrum. Man tilfører kroppen styrke via træning og behandling, samt få fornyet velvære og psykisk opladning.
Rehab Rejser tilbyder 10 % i rabat på ophold købt via Rehab Rejser. Medlemmer skal selv købe flybillet, transport til og fra lufthavne.

Yderligere information på http://rehabrejser.dk/

 

Del siden: