Ram plet med en frivillig indsats

I Psoriasisforeningen har vi brug for dig på holdet af frivillige. Sammen med os kan du være med til at gøre en forskel for andre med psoriasisi hud og led. Det kan være gennem personlig støtte og erfaringsudvikling, eller det kan være gennem foredrag, udvalgsarbejde og lokalpolitisk engagement. Vi har også brug for hjælp til PR, hvervning af medlemmer, fundraising – og til at organisere vores lokale tilbud.

Alle opgaver kræver – og giver – forskellige kompetencer. Vi kan garantere dig, at du vil opleve glæden ved at hjælpe, vil lære noget nyt og at du bliver en del af et stærkt fællesskab.

Er du klar? Herunder har du tre muligheder for at tage dit første skridt.

Jeg vil gerne hjælpe

Er du klar til at gøre en ekstra indsats for Psoriasisforeningen? Så vil vi gerne høre lidt mere om dig. Udfyld skemaet med dine interesser og bliv kontaktet ang. konkrete opgaver i dit område. Du kan også vælge at blive ringet op og høre mere om mulighederne.   

Ring mig op

Vi ringer til dig og fortæller mere om, hvordan man kan være frivillig i Psoriasisforeningen

Spørgeskema

Udfyld spørgeskemaet, så kontakter vi dig for at høre mere om, hvordan du har lyst til og mulighed for at bidrage

Om mig

Nyhedsbrev for frivillige

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om nye opgaver for frivillige.

Nyhedsbrevet for frivillige er et godt sted at starte, hvis du er i tvivl, om du er klar til en frivillig indsats. Her hører du historier fra vores nuværende frivillige, og samtidig kan du læse om,  hvilke opgaver der helt aktuelt er brug for hjælp til i dit område.  

Nyhedsbrevet udsendes løbende efter behov - og du kan altid framelde dig igen. 

"At være frivillig giver mit liv mening og er en daglig glæde. Jeg har været frivillig i mange år, og er nu bl.a. koordinator af messer og stande på Sjælland. Oplysning er min store passion, og jeg brænder for at hjælpe børn og unge med psoriasis."

Eli Glückstadt, 63 år, formand for Vestsjællandskredsen

”Noget af det vigtigste for mig ved at være frivillig er at være der for andre unge, så ingen står alene med deres sygdom. Det er utroligt givende og meningsfuldt at være med til at gå forrest i arbejdet, for at unge kan få et godt liv med psoriasis og psoriasisgigt, og så møder jeg så mange fantastiske og modige mennesker,”

Rikke Christensen, 25 år, frivillig i ungdomsudvalget PsoUng.

"Jeg skulle ikke være frivillig - det er kun for gamle mennesker! Men jeg tog fejl. At være frivillig er noget af det vigtigste, jeg har gjort. Muligheden for at hjælpe andre er uvurderlig. Jeg har fået min indsats tifold tilbage, og er blevet klogere på mig selv og min sygdom."

Søren Valdorff, 37 år, blogger og foredragsholder