Støt forskningen

Der er mindst 165.000 grunde til at støtte Psoriasis Forskningsfonden.

Så mange danskere lider nemlig af psoriasis eller psoriasisgigt - eller begge dele. Hertil stiller der sig hvert år et par tusinde nye psoriasispatienter sig i køen over dem, der inderligt venter på et gennembrud i psoriasisforskningen, så deres hverdag kan blive en smule mere tålelig. Og her kommer Psoriasis Forskningsfonden ind i billedet.

Psoriasis Forskningsfonden er med til at lægge det store psoriasispuslespil. Men uden donationer fra private, går det ikke.

- Psoriasis Forskningsfonden er helt afhængig af private bidrag for at lykkes med vores mål: En bedre psoriasisbehandling og på sigt helbredelse. Uden støtte fra helt almindelige danskere ville fondens egenkapital hurtigt forsvinde. Altså ingen donationer ingen fri og uafhængig psoriasisforskning, understreger Niels Jensen.

Donationer går ubeskåret til forskning
Psoriasis Forskningsfonden er en almennyttig fond, grundlagt af Psoriasisforeningen i 1984. Hvert år uddeler fonden fra kr. 250.000-500.000 til forskning i psoriasis og psoriasisgigt. 

I bestyrelsen sidder desuden professor i hudsygdomme Lars Iversen og kasserer Ruddy Hvilsted, der alle tre arbejder frivilligt og ulønnet i psoriasisforskningens tjeneste.

Fornemme resultater
Fonden kan i 2019 fejre sit 35-års jubilæum og samtidig se tilbage på, hvordan private donationer gennem tiden har været medvirkende til flere opsigtsvækkende forskningsresultater, f.eks.:

  • Udvikling af verdens første og hidtil eneste D-vitamin-creme
  • Grundforskning i biologisk behandling
  • Livskvalitetsundersøgelse
  • Undersøgelse/dokumentation af klimabehandling

 

Vidste du, at du kan øremærke midler til psoriasis-forskningen i dit testamente? 
Så er du med til at sikre fremskridt i indsatsen for et liv uden psoriasis i hud og led. Detgodetestamente.dk hjælper dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed.

Med tjenesten kan du få tilskud til at skrive testamente samt gratis og uafhængig rådgivning fra en advokat. Og du kan nemt øremærke midler til psoriasis-forskningen, så du er sikker på, din støtte går til indsatsen for et liv uden psoriasis i hud og led. Læs mere her

Støt forskning!

Giv et valgfrit beløb til Psoriasis Forskningsfonden på MobilePay 46821 
OBS. skriv ”Psoriasis Forskningsfonden” i besked-feltet til modtageren. 

Vi er taknemmelige for alle bidrag, større som mindre, uanset gør du en stor forskel!

Du kan også give dit bidrag på konto nr. 1551-4768333920.

Så støtter du forskningen i årsagen til psoriasis og nye behandlingsmuligheder for de 165.000 mennesker med psoriasis i hud og led i Danmark.