Forskning

Psoriasisforeningen satser stort på forskning i både psoriasis og psoriasisgigt, hvorfor foreningen i 1984 stiftede Psoriasis Forskningsfonden. I fondens godt 35 års eksistens er behandlingen blevet markant forbedret. Sygdommens gåde er desværre stadig ikke løst, og mange spørgsmål stadig ubesvarede.

Her på siden findes de nødvendige oplysninger, hvis man ønsker at søge et legat hos fonden. Her er oplysninger om, hvilke projekter fonden har hjulpet de seneste år. Her er adgang til baggrundsviden om fondens historie, dens fundats, bestyrelse og økonomi. Der finder også spændende forskningsresultater fra vores legatmodtageres indsats i kampen for en dybere forståelse af psoriasis og psoriasisgigt - og for stadigt bedre behandlingsmuligheder for psoriasis- og psoriasisgigtpatienter.

 

Psoriasis-forskningens fremtid

Vidste du, at du kan betænke Psoriasis Forskningsfonden via dit testamente? Så er du med til at sikre fremskridt i indsatsen for et liv uden psoriasis i hud og led. 

Psoriasisforeningen er gået med i samarbejdet Det Gode Testamente sammen med 35 andre velgørende organisationer. Detgodetestamente.dk hjælper dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed. Med tjenesten kan du få tilskud til at skrive testamente samt gratis og uafhængig rådgivning fra en advokat. Og du kan nemt øremærke midler til psoriasis-forskningen, så du er sikker på, din støtte går til indsatsen for et liv uden psoriasis i hud og led. Læs mere her