Kostvejleder, ergoterapeut og instruktør/træner

Kirstine Rosenfeldt er foreningens nye rådgiver. Kirstine er blandt andet uddannet ergoterapeut, kostvejleder hos Nymanns, instruktør/personlig træner og selvstændig med sin egen virksomhed ”Sund-ergo”.

”Jeg har størst erfaring inden for neurologisk rehabilitering herunder genoptræning af senhjerneskadede fra blandt andet fra Vejlefjord Rehabilitering og Montebello i Spanien, hvor jeg også har beskæftiget mig med bevægelseslære, kostundervisning og hjælpemidler. Jeg er derudover medstifter og daglig leder af en aftenskole i Fredericia, som siden 2009 har udbudt kurser inden for hovedsageligt bevægelsesfag og træning for specifikke sygdomsgrupper,” siger Kirstine og uddyber:

”Min erfaring med psoriasis- og psoriasisgigtpatienter startede, da jeg begyndte at undervise i varmtvandstræning. Og da jeg blev kontaktet af Psoriasisforeningen om at skrive som fast skribent i Hud & Helse omkring emner indenfor mit fag, var jeg ikke i tvivl, da jeg brænder for at videregive min viden og erfaring omkring bevægeapparatet, kost og ernæring – og gøre en forskel ved at lette dagligdagen for mennesker med psoriasis og psoriasisgigt,” fortæller Kirstine Rosenfeldt til redaktionen.

Har du spørgsmål om bl.a. kost, ernæring eller bevægelse? Eller har du tanker og overvejelser som du gerne vil snakke med nogen om – som ikke nødvendigvis er dine pårørende? Så har du nu mulighed for at få professionel og personlig rådgivning af foreningens nye ekspert døgnet rundt.

Sidder du f.eks. en lørdag formiddag og tænker på et spørgsmål, behøver du ikke betænke dig - eller vente - du ringer eller skriver blot med det samme, og Kirstine vil så besvare dit spørgsmål enten pr. telefon eller mail (afhængig af hvilken kontaktform du har valgt) inden for to hverdage.

Du kan kontakte kostvejleder og ergoterapeut Kirstine på telefon 30 73 80 70 eller på mail kostvejleder@psoriasis.dk