Rådgivning

Psoriasisforeningen tilbyder rådgivning på det sociale- og sygeplejermæssige område. Har du spørgsmål, som du brænder inde med, er du mere end velkommen til at ringer eller skriver til foreningens socialrådgiver eller sygeplejerske. De vil så besvare dit spørgsmål enten pr. telefon eller mail (afhængig af hvilken kontaktform du har valgt) inden for to hverdage. Når du ringer eller skriver, er det vigtigt, at du har dit medlemsnummer klar til vores rådgivning eller anfør det ved e-mail kontakt.

Som psoriasispatient kan man stå med tusind ubesvarede spørgsmål og ikke ane, hvem man skal spørge til råds. Du kan ringe eller skrive til foreningens eksperter:

Sygeplejersken
Lisa H. Lausen har en bachelor i Sygepleje og har arbejdet i Dermatologien igennem de sidste 12 år. Hun har bred erfaring inden for pleje og behandling af mennesker med psoriasis, hentet igennem løbende uddannelse og igennem arbejdet i specialiserede Psoriasisklinikker.

”Jeg har fulgt udviklingen inden for psoriasis området siden, jeg blev færdig som sygeplejerske i 2003. Jeg har haft fornøjelsen af at vejlede, pleje og behandle mangfoldige grupper af mennesker med psoriasis. Jeg har oplevet, hvor stor en indvirkning en tilværelse med psoriasis kan have på den måde man vælger at leve sit liv, de begrænsninger og ulemper det kan have. Jeg har viden om, hvordan der er hjælp at hente og hvilke muligheder man kan gøre brug af for at takle en sygdom som psoriasis.

Jeg har lyst til at bruge den brede viden og de erfaringer, jeg har samlet sammen igennem årene til at vejlede og informere om stort og småt i relation til psoriasis. Det kan være alt imellem himmel og jord. Jeg vil gøre mit bedste for at forstå og besvare hvert enkelt spørgsmål. Jeg håber at kunne bidrage med oplysning, støtte og individuelle brugbare handlemuligheder”, siger Lise H. Lausen

Sygeplejerske Lisa H. Lausen kan hjælpe dig i spørgsmål om psoriasis, behandling, hverdag osv.
Ring på Telefon 27 64 94 00 eller skriv til  Mail lhl@psoriasis.dk

Socialrådgiver
Mogens Haulund Andersen er 62 år gammel, oprindelig uddannet socialrådgiver. Mogens har arbejdet en del år i forskellige kommuner som socialrådgiver, faglig konsulent og afdelingsleder, og har beskæftiget sig med alle tænkelige sociale områder, men har i de senere år haft en del fokus på arbejdsmarked og sygefravær.

”Jeg er meget optaget af sammenhængen mellem sygdom, arbejdsmarked og sociale problemer, og hvordan de kan løses. Og hvordan mennesker der rammes af sygdom bedst kan hjælpes. Jeg kan desuden lide at rådgive folk om disse ting”, fortæller Mogens Haulund Andersen.

Socialrådgiver Mogens Haulund Andersen er ekspert i de nyeste regler og muligheder i forbindelse med uddannelse, job, pension, tilskudsordninger og meget mere.
Ring på Telefon 26 37 54 00 eller skriv til Mail man@psoriasis.dk

 

Del siden: