Rådgivning

Kontakt vores rådgivning, når det passer dig! Som medlem af Psoriasisforeningen er det muligt, at du kan ringe eller skrive, når behovet for rådgivning opstår. Tøv endelig ikke med at kontakte dem!

Brænder du inde med et spørgsmål, behøver du ikke betænke dig eller vente, du ringer eller skriver blot med det samme til Heidi eller Kirstine. De er klar til at besvare dit spørgsmål enten pr. telefon eller mail (afhængig af hvilken kontaktform du har valgt) inden for to hverdage.

Husk at have dit medlemsnummer klar ved henvendelsen.

For rådgivning om psoriasis kan du kontakte dermatologisk sygeplejerske Heidi Nordahl Larsen, kontaktes på telefon 27 64 94 00 eller på mail sygeplejerske@psoriasis.dk

For rådgivning om socialloven kan du kontakte foreningen på telefon 36 75 54 00 eller mail socialraadgiver@psoriasis.dk

For rådgivning om kost, motion og bevægelse kan du kontakte kostvejleder og ergoterapeut Kirstine Rosenfeldt kontaktes på telefon 30 73 80 70 eller på mail kostvejleder@psoriasis.dk