Rådgivning

Kontakt vores rådgivning, når det passer dig! Som medlem af Psoriasisforeningen er det muligt, at du kan ringe eller skrive, når behovet for rådgivning opstår. Tøv endelig ikke med at kontakte dem!

Sidder du f.eks. en lørdag formiddag og tænker på et spørgsmål, behøver du ikke betænke dig - eller vente - du ringer eller skriver blot med det samme til fx Heidi, Mogens eller Kirstine, og de vil så besvare dit spørgsmål enten pr. telefon eller mail (afhængig af hvilken kontaktform du har valgt) inden for to hverdage.

Husk at havde dit medlemsnummer klar ved henvendelsen.

For sundhedsfaglig rådgivning kan sygeplejerske Heidi Nordahl Larsen, barselsvikar for Lisa, kontaktes på telefon 27 64 94 00 eller på mail hnl@psoriasis.dk.

For socialfaglig rådgivning kan du kontakte socialrådgiver Mogens Andersen på telefon 26 37 54 00 eller mail man@psoriasis.dk.

For sundhedsfaglig rådgivning kan vores nye kostvejleder og ergoterapeut Kirstine Rosenfeldt kontaktes på telefon 30 73 80 70 eller på mail kir@psoriasis.dk.