Sommerkursus 2012

Under Sommerkurset 2012 fik Psoriasisforeningens kursister besøg af et kamerahold. Se fem videoer fra Sommerkurset 2012 i Middelfart.

Det er blevet til fem korte videoklip, som med levende billeder og ord giver et portræt af stemningen, børnenes leg og går tæt på nogle af eksperterne og deres råd til børn og unge med psoriasis og forældre. Du kan også se og høre kursuslederne fortælle om glæden ved at være frivillig og aktiv i foreningen - og ved at give noget videre til børnefamilierne. Se alle fem film på nedenstående links:

Sol og glade dage på sommerkursus i Middelfart
Børnene morer sig, springer i swimmingpoolen og smører sig ind i mudder. De unge finder tid til hygge, spil og uforstyrret snak med ligesindede. Og forældrene er blevet en lærerig oplevelse rigere i det vestfynske. Se og hør de levende billeder og ord fra årets sommerkursus i Middelfart, hvor Danmarks Psoriasis Forening endnu engang benyttede lejligheden og ferietiden til at knytte nye bånd og bedre rammer for børn og unge med psoriasis – og deres forældre.

Klik på linket og se film 1 her

Blå time – det går som smurt
Daglige oliebehandlinger i hårbund og indsmøring med cremer i rette mængder nytter noget. Se og hør sygeplejerskerne Anne Marie Yde Andersen og Marianne Thomsen fortælle om fra Blå time, som efterligner praksis fra Det Døde Hav med mudderindsmøring og behandling.

Klik på linket og se film 2 her

Hudlægen: Psoriasis er et hot emne!
På sommerkurset fik deltagerne besøg af to unge hudlæger, Sidsel Arnspang og Anja Pahlow Nielsen Mose, som er i gang med speciallægeuddannelsen på Odense Universitetshospital. Hør Sidsel fortælle om sit kald, sygdomme i huden, og om de spændende gennembrud med nye biologiske behandlinger og deres betydning for patienter og dermatologi i praksis.

Klik på linket og se film 3 her

Diætisten: Sunde kostvaner starter tidligt i livet
For børn og unge med psoriasis er det vigtigt, at forældre kommer på banen og støtter op omkring børnenes udvikling og sunde valg – for sunde kostvaner starter tidligt i livet. Diætist Carina Dahl Christensen fortæller om betydningen af sund kost, og hvordan små ændringer.

Klik på linket og se film 4 her

PsoUng: Foreningen har meget at tilbyde – også for unge
Det skal være sjovt og udbytterigt at være ung og aktiv i Danmarks Psoriasis Forening. Hør Josefine Thomsen, som er PsoUng’s kontaktperson, fortælle om nye idéer og nye kræfter i foreningens unge-udvalg.

Klik på linket og se film 5 her