Hud & Helse

Psoriasisforeningens medlemsmagasin hedder "Hud & Helse" magasinet – her du kan læse alt om psoriasis og psoriasisgigt, behandling, resultater, forskning m.m. "Hud & Helse" magasinet fokuserer også på patienternes personlige erfaringer, viden om behandling og nyttige tips og viden om, hvordan man kan leve et liv med psoriasis og psoriasisgigt.

Vi arbejder for, at "Hud & Helse" magasinet er fyldt med information, du kan drage nytte og fordel af.

Udgivelser
Magasinet udkommer fra 2019 fire gange om året:

• Hud & Helse 1 udkommer den 1. marts (deadline den 15. januar)
  • Hud & Helse 2 udkommer den 1. juni (deadline den 15. april)
  • Hud & Helse 3 udkommer den 1. september (deadline den 15. juli)
  • Hud & Helse 4 udkommer den 1. december (deadline den 15. oktober)

Ideer og indlæg skal sendes til redaktionen på redaktion@psoriasis.dk.
Kontakt redaktør Birgitte Snedker-Sørensen på telefon 20 11 44 81 eller skriv til redaktion@psoriasis.dk

Modtag Magasine digitalt
Hud & Helse udkommer 4 gange om året. Som medlem af Psoriasisforeningen får du tilsendt dit magasin med posten.

Det er ingen hemmelighed, at det er en stor udgiftspost, og den vil vi gerne prøve at bringe ned ved fælles hjælp: Hud & Helse vil fremover også udkomme digitalt. Du har derfor nu mulighed for at få magasinet tilsendt elektronisk på mail.

Vi håber på den måde at kunne spare lidt regnskov – og porto. Du kan på denne måde også gemme dit magasin i fx iBooks, og altid have det med dig.

Ønsker du fremover Hud & Helse tilsendt elektronisk, skal du skrive det til hud-helse@psoriasis.dk, og du vil modtage dit magasin på mail. Du skal oplyse medlemsnummer, når du henvender dig (det står bag på magasinet), samt dit navn, din adresse – og naturligvis din mailadresse, hvor du gerne vil modtage magasinet.

Klik på billedet af magasinet
- og læs Hud & Helse online i Issue.

Koden står i Magasinet på side 2.