Bestil medlemsskab - betaling

Bliv medlem og få indflydelse, rabat og støt forskningen
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening, som arbejder for at forbedre livsvilkårene for de 165.000 mennesker med psoriasis og psoriasisgigt i Danmark. 
Gennem dit medlemskab støtter du foreningens indsats til gavn for mennesker med psoriasis og psoriasisgigt, og du støtter også forskning i psoriasisområdet.
Du har som medlem mulighed for at få indflydelse på foreningen. Du har stemmeret på din lokale kredsgeneralforsamling, og du har mulighed for at blive valgt til bestyrelsen for kredsforeningen.

Et medlemskab af Psoriasisforeningen giver dig også adgang til en række eksklusive medlemsfordele og rabataftaler. Læs om dem her.

Som medlem bliver du løbende opdateret på den nyeste viden, forskning og andre nyheder om psoriasis. Du vil seks gange om året modtage magasinet ”Hud & Helse”, der via nyheder, baggrundsartikler, reportager osv. holder dig ajour om alle væsentlige aspekter ved psoriasis og psoriasisgigt.

Vil du gerne støtte foreningens arbejde og kun i mindre grad ønsker at deltage i foreningens medlemsdemokrati med generalforsamlinger og valg til bestyrelser, kan du vælge at blive fast bidragsyder. Læs mere her.

Du vælger hvilken type medlemskab, du ønsker. Herefter udfyldes resten af formularen, som sendes til os. Du bliver guidet videre til betaling.

Du er medlem, når du har indbetalt beløbet for det valgte medlemskab.

Hvis du sætter kryds i rubrikken ”ønsker at blive fast bidragsyder” bedes du kontakte Landskontoret på telefon 3638 8594 med oplysning om cpr. nummer.
Handelsbetingelserne kan læses her.

Handelsbetingelser
Du opkræves kontingent for dit medlemskab hver 12. måned fra indmeldelsestidspunktet. Det foregår automatisk via Nets hvert år. Kvittering for indmeldelse sker ved fremsendelse af nyeste medlemsblad.

Betaling og priser
Betaling kan ske med dankort og MobilePay: 46 821.
Vi arbejder på at tilføje mastercard.

Medlem 315 kr.
Studerende 170 kr.
Pensionister 180 kr,
Familie 395 kr.
Firma 2.100 kr.

Fornyelse af medlemskabet sker ved, at foreningen sender en opkrævning via Nets.

 

Opsigelse
Et medlemskab kan opsiges ved at kontakte landskontoret via e-mail lk@psoriasis.dk, pr. brev eller telefon.