vaccine

Vaccination mod COVID-19: Fra visitation til færdigvaccineret

Covid-19

Vaccinationsindsatsen af personer i særlig øget risiko for alvorligt forløb med COVID-19 beskrives punkt for punkt i nyt notat fra Sundhedsstyrelsen.

Sundhedsstyrelsen har udarbejdet et notat om vaccinationsindsatsen af personer i særlig øget risiko for alvorligt forløb med COVID-19, som konkretisere, hvordan gruppe 5 og gruppe 6 (visse pårørende til personer i øget risiko) bør identificeres og visiteres på hhv. sygehuse og i almen praksis.

Du finder notatet her.

Sundhedsstyrelsen har ligeledes udgivet guiden ’Er jeg i gruppe 5?’, hvor borgere kan blive vejledt i hvilke personer der tilhører gruppe 5. Det blev endvidere udmeldte i sidste uge, at styrelsen på nuværende tidspunkt anbefaler, at COVID-19 Vaccine AstraZeneca® fortrinsvist bliver et tilbud til personer under 65 år uden øget risiko for alvorligt forløb med COVID-19.

Sundhedsstyrelsen har udarbejdet information til borgere, som beskriver processen fra visitation til færdigvaccineret for COVID-19. Styrelsen har også netop opdateret udgivelserne Personer med øget risiko ved COVID-10 – fagligt grundlag samt Gode råd til dig, der er i øget risiko, som der hermed er linket til.

Vaccination mod COVID-19
Er jeg i målgruppe 5

 

Kontakt

Landskontoret

Hovedkontor
36 75 54 00

Kontakt Psoriasisforeningen på telefon

+45 36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.