– Faktisk har patienterne været så flittige brugere af appen og tildelt Psoriasisforeningen stjerner, der har givet foreningen 17.500 kr. i år og dermed hele 4000 kr. mere end sidste år.

Medicinpenge kommer tilbage til patienterne - Psoriasisforeningen får flot donation fra Drugstars

Igen i år har Psoriasisforeningen modtaget en flot donation fra Drugstars.

– Faktisk har patienterne været så flittige brugere af appen og tildelt Psoriasisforeningen stjerner, der har givet foreningen 17.500 kr. i år og dermed hele 4000 kr. mere end sidste år.

”Det flotte beløb kommer til at gavne forskningen i psoriasis i hud og led samt oplysningsarbejdet i.f.t. beslutningstagere og det omgivende samfund,” udtaler direktør i Psoriasisforeningen Lars Werner, der er meget imponeret over den store stigning, der har været. ”Vi håber endnu flere får lyst til at være med i det kommende år, nu hvor det er så tydeligt, at det nytter noget.”

Vil du også være med til at donere penge til forskning, rådgivning og oplysningsarbejde inden for psoriasisområdet, hver gang du køber medicin?

Drugstars donerer hvert år 20 % af deres indkomst (ikke kun af overskuddet) til de patientforeninger, der er med på appen. Når du har downloadet appen, får du som bruger point i form af stjerner, når du tager din medicin og også for udvalgte håndkøbspræparater. De stjerner bliver vekslet til rigtige penge og doneret til en bestemt forening, du vælger.
– uden at det koster dig en krone!  

Pengene bliver fordelt efter, hvor mange stjerner, hver forening har modtaget fra brugerne. Det gælder derfor om at give stjerner, hver gang du tager din medicin til gavn for den gode sag. På den måde giver du en del af de penge, du betaler for medicinen tilbage til dig selv.

Hvordan bliver stjernerne til penge? Hvor kommer midlerne fra?

Midlerne kommer bl.a. fra medicinalfirmaer i form af sponsorater. Disse firmaer har ingen indflydelse på hvilke foreninger, der får pengene og dermed, hvordan deres sponsorater til DrugStars fordeles. 

Download DrugStars og vær med til at støtte Psoriasisforeningens arbejde for, at alle kan få et godt liv med psoriasis og psoriasisgigt.

Det er meget enkelt

1. Download DrugStars app’en fra www.DrugStars.com, og registrér din medicin. 
2. Fortsæt med at tage din medicin, som din læge har anvist.
3. Få “Stjerner” i belønning for at have taget din medicin (heraf navnet DrugStars).
4. Giv dine “DrugStars” til Psoriasisforeningen, så konverterer DrugStars stjernerne til rigtige penge. 

 

Kontakt

Landskontoret

Hovedkontor
36 75 54 00

Kontakt Psoriasisforeningen på telefon

+45 36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.