Julebidrag

Giv en julegave til børn, unge og voksne med psoriasis i hud og led

Omtale

Som privat forening er vi afhængige af bidrag fra privat personer, og der er hårdt brug for støtte til psoriasissagen, som ikke får samme fokus som andre store folkesygdomme – det på trods af at psoriasis kan være en invaliderende sygdom. 

Når du støtter Psoriasisforeningen, er du med til at sikre, at der fortsat kommer ny forskning i psoriasis, årsagen til sygdommen og nye behandlingsmuligheder. 

Sådan kan du give din støtte 

...

Du holder vores rådgivningslinje åben, hvor børn, unge og voksne kan få hjælp, når de har brug for den. Du er med til at give mennesker med psoriasis i hud og led et fællesskab, hvor vi kan mødes og opleve, at vi ikke er alene. Det er alt sammen med til at gøre livet med psoriasis lidt lettere.

Hjælp os med at beholde støtten!

Psoriasisforeningen modtager offentlig støtte, som er afgørende for vores virke. Men støtten er betinget af, at foreningen årligt modtager mindst 100 donationer á mindst 200 kr. fra 100 forskellige personer. 
Det har vi brug for hjælp til at nå.

...

Endnu engang tak, fordi du er med til at kæmpe for et godt liv for de 165.000 mennesker med psoriasis og psoriasisgigt i Danmark og deres pårørende. Vi kan ikke gøre det uden dig. 

Med venlig hilsen - og ønske om en god jul

Sten Svensson
Formand for Psoriasisforeningen

 

Kontakt

Landskontoret

Hovedkontor
36 75 54 00

Kontakt Psoriasisforeningen på telefon

+45 36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.