Stockfoto af mand med smartphone

Den er god nok, vi ringer ud i øjeblikket

Medlemsinfo

Psoriasisforeningen ringer i øjeblikket ud til nogle af vores medlemmer. Vi ringer, fordi dit medlemskab er vigtigt for os. Er du i tvivl om noget? Så læs denne nyhed eller kontakt os gerne på medlemsservice tlf. 36 38 85 94.

Vi er i gang med at foretage en rundringning til medlemmer, der mangler at betale kontingent. Vi ringer for at sikre os, at du fortsat vil være medlem, og opfordrer i den forbindelse til at oprette en betalingsaftale via Betalingsservice (PBS). 

Er du i tvivl, om det virkelig er Psoriasisforeningen, der har kontaktet dig? Så kan du altid tjekke det ved at kontakte Annette Blichfeldt vores medlemssekretær, se kontakt-boks. Du kan også række ud til Annette, hvis du har andre spørgsmål til opkaldet eller til dit medlemskab. 

Det er virksomheden 'All Ears Telemarketing', der foretager opkaldene på vegne af os. Du kan derfor trygt udlevere dine oplysninger.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os altid på medlemsservice.
...

Længere nede kan du læse mere om, hvem All Ears er, samt hvorfor det er sikkert at blive tilmeldt PBS på denne måde. 

Er det sikkert?

For at tilmelde et bidrag til Betalingsservice skal vi bruge kontonummer og CPR-nummer. Denne praksis er udviklet i samarbejde med PBS. For at skabe tryghed om denne måde at arbejde på har vores brancheforening, ISOBRO, udsendt en pressemeddelelse sammen med PBS og Finansrådet.

Se pressemeddelelse fra ISOBRO og Finansrådet på ISOBROs hjemmeside.

Kan oplysningerne misbruges?

Bankoplysninger kan IKKE misbruges til at hæve penge fra din konto. Psoriasisforeningen bruger oplysningerne til at tilmelde til Betalingsservice samt til at indberette til SKAT ifm. fradrag – vi sletter oplysningerne igen ved udmelding.

Der kommer besked fra Betalingsservice, før beløbet hæves. Du kan afvise overførslen en enkelt gang eller afmelde den helt, enten i din netbank eller ved at ringe til din bank.

Hvem kan du kontakte?

Har du spørgsmål om Betalingsservice, sikkerhed eller andet i relation til ovenstående, så er du velkommen til at kontakte medlemssekretær Annette Blichfeldt på tlf. 36 38 85 94 eller på mail ab@psoriasis.dk

Hvad er PBS, og hvorfor spørger vi om CPR-nummer?

Betalingsservice (PBS) benyttes i dag af flere tusinde virksomheder til opkrævning blandt 96 % af samtlige private husstande i Danmark og opfattes som en nem og sikker betalingsform.

  • Betalingsservice tillader kun registrerede virksomheder og organisationer at trække via PBS. At oprette en betalingsaftale via telefonen er en service for brugeren, man trygt kan benytte.
  • Det er en ofte anvendt fremgangsmåde, at virksomheder henvender sig til privatpersoner og beder dem om konto- og CPR-nummer, hvis de skal etablere en betalingsserviceaftale.
  • Man bør imidlertid altid kun oplyse personlige oplysninger af denne art til personer eller organisationer, man kender eller har tillid til.
  • Det er nødvendigt at få oplyst konto- og CPR-nummer for at kunne oprette en aftale i Betalingsservice. Hvis man ikke ønsker at videregive sine personlige informationer over telefonen, så kan man i stedet tilmelde nye aftaler direkte i Betalingsservice app'en eller i netbanken. 

 

...

*Hvem er All Ears?

All Ears Telemarketing er en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger og uddanner mennesker med synshandicap inden for telemarketing og kundeservice. Læs mere på www.all-ears.dk.

...

 

Stockphoto køleskab med lægemidler
Nyhed

Et nyt lægemiddel kan hjælpe en lille gruppe patienter med en meget sjælden og alvorlig form for psoriasis, som der indtil nu ikke har været en effektiv behandling mod. Men Medicinrådet har afvist at godkende lægemidlet. Uforståeligt for Psoriasisforeningen, der savner at se kroniske hudsygdomme taget seriøst på linje med andre kroniske sygdomme.

Har du gavn af Psoriasisforeningen?

Kan du lide det, vi laver, til gavn for de mere end 200.000 med psoriasissygdomme i Danmark? Så husk at støtte vores arbejde. 

Som privat forening er vi afhængige af medlemskaber og donationer fra frivillige og private for at kunne fortsætte indsatsen for psoriasissagen – fx vores rådgivningslinje, kampagner og oplysning, politisk arbejde og fremme af forskning.

Ønsker du at støtte foreningens arbejde på anden vis end medlemskab, kan du vælge at yde et bidrag.

Kontakt

Landskontoret

Hovedkontor
36 75 54 00

Annette Blichfeldt

Sekretær/medlemsansvarlig
36 75 54 00

Kontakt Psoriasisforeningen på telefon

+45 36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.