Testamente

Du kan støtte Psoriasisforeningen ved at oprette et testamente, der bestemmer, at Psoriasisforeningen skal arve efter dig. Hvis du ikke efterlader dig arvinger eller har lavet testamente, går din formue til statskassen efter din død. Psoriasisforeningen er som humanitær organisation godkendt og fritaget for at betale arveafgift – hele arven går dermed ubeskåret til foreningens formål.

Du får ro i sindet
Alle kan oprette et testamente. Så bestemmer man selv, hvad der skal ske med det, man efterlader sig. Det giver ro i sindet at vide, hvad man vil gøre, og det er en lettelse for de efterladte i en tung situation. De skal ikke belastes af, at skulle træffe beslutninger, som måske ikke er overensstemmelse med din ånd og vilje. I testamentet kan arvebeløbet øremærkes til bestemte ting. Der kan også afsættes et bestemt beløb i form af et legat.

Der er mange formelle regler, der skal overholdes, før et testamente er gyldigt. Psoriasisforeningen anbefaler derfor, at du kontakter en advokat for at få hjælp til at udfærdige et korrekt testamente, der sikrer, at din formue tilfalder de personer, foreninger eller formål, du har ønsket.

Giv penge til Psoriasisforeningen med et legat
Det er muligt at give et beløb til Psoriasisforeningens arbejde med et såkaldt legat i dit testamente. Legatet til Psoriasisforeningen er et fikseret beløb, og ændrer således ikke på, hvem der i øvrigt arver efter dig. Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, så du gratis kan lave et legat, der tilgodeser Psoriasisforeningen.

Du kan oprette legatet, uanset om du allerede har oprettet et testamente eller ej. Du kan prøve det helt gratis, lige så mange gange du vil og det bliver ikke bindende, før du vælger at underskrive det fysisk.

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, så du har mulighed for at tilgodeser Psoriasisforeningen.

Sådan gør du, se formularen i linket her