Verdens Psoriasis Dag 2012

TV-lægen, landsformanden, dermatologen, stjerner fra under the spotlight. Psoriasisforeingen havde besøg af et kamerahold, da der var Verdens Psoriasis Dag i Vejgaard Hallen den 27. oktober. Det er der kommet en videoreportage ud af.

Klik på linket og se den her.

Se flere videoer fra dagen. Se og hør videointerviews med et udpluk af oplægsholderne og deltagerne fra dagen. Hør deres budskab og deres bud på, hvorfor det er vigtigt at støtte op om sagen og mærkedagen for alle med psoriasis tæt inde på livet!

TV-lægen: I er eksperterne
Sundhedskorrespondent Peter Qvortrup Geisling, kendt fra DR-programmer som Lægens Bord og Diagnose søges, var mødt frem for at sætte spot på hverdagslivets små luner – og fik sat en tyk streg under betydningen af humor som middel til mental sundhed og mindre stresspåvirkning.

Klik på linket og se videoen.

Hudlægen: Sæt klimabehandling i system
Carsten Sauer Mikkelsen er praktiserende dermatolog, speciallæge i hudsygdomme, i Brønderslev. Han ved, hvor forskelligt patienter med psoriasis tackler deres sygdom, og hvor vigtigt det er at sætte fokus på den enkeltes behov for indflydelse på egen behandling. Og så har han en mission: Sæt klimabehandling i system!

Klik på linket og se videoen.

Under the Spotlight-stjernen: Det skal være nemmere at være psoriasispatient
Benjamin Tang Petersen er en af de unge spotlight-stjerner, som netop nu har premiere på nye spotlightfilm. Benjamin ved, hvor svært det kan være at finde vej til hjælp og støtte i systemet, og han har et klart budskab til andre unge med psoriasis.

Klik på linket og se videoen.

Landsformanden: Sammen kan vi gøre en forskel
Hør Jens Sloth Nielsen fortælle, hvorfor oplysning om psoriasis og psoriasisgigt er så vigtigt. Og hvordan vi kan gøre en forskel ved at støtte op om dagen, der markeres af 47 lande på globalt plan.

Se interviewet her.

Anne-Marie Baadsgaard: Vi dør ikke af psoriasis
Se og hør næstformanden i Nordjyllands Kreds fortælle om Verdens Psoriasis Dag 2012. Hun har været med til at arrangere dagen og håber, at flere vil få øjnene op for sygdommen – og at dagen kan være med til at bringe budskaberne til torvs.

Klik på linket og se videoen.