NYHED - Medlemstilbud

Som medlem af Psoriasisforeningen får du adgang til en række attraktive fordele. Du får viden og hjælp til et godt liv med psoriasis i hud og led. Som medlem er du også med til at gøre en stor forskel for andre med samme udfordringer som dig selv eller deres pårørende. Det vil vi gerne belønne med et nyt medlemstilbud, hvor du nu kan følge Kirstine Rosenfeldt, som har lavet små film om tips og idéer til en lettere hverdag med psoriasis i hud og led, som fx hjemmetræning og madlavning. 

Kirstine giver dig gode råd til en hverdag, som ikke er helt som den plejer. Det er vigtigt, at du fx forsøger at skabe en struktur på din hverdag, at du står op på nogenlunde samme tid, spiser på de samme tidspunkter og at du får bevæget dig hver dag. Du kan herunder ser en film med Kirstine, som kort fortæller om tilbuddet. 

Du skal bruge dit log-in fra den seneste udgave af medlemsmagasinet Hud & Helse for at være med. Du finder koden på side 3. 

Du kan logge dig ind her og følge Kirstines tips og ideer 

Bliv medlem idag

Bliv medlem og få fordele
Som medlem støtter du arbejdet for at forbedre livsvilkårene for de 165.000 mennesker med psoriasis i hud og led. Du modtager fire gange om året medlemsmagasinet ”Hud & Helse”. Du har muligheden for at få indflydelse, da du har stemmeret ved din lokale kredsgeneralforsamling, men hvor du også har mulighed for at lade dig vælge til det frivillige arbejde. Du får gennem dit medlemskab medlemsfordele og -tilbud.

Få del i alle mulighederne
- bliv medlem her idag