Panda KBH ZOO

Ta' med PsoBørn på et morgenfrisk eventyr i Københavns ZOO

Udflugt
25 november 2023

Som en fantastisk afslutning på PsoBørns aktiviteter i 2023, er det med stor glæde, at vi inviterer jer til "Godmorgen ZOO," årets sidste arrangement fra PsoBørn-udvalget. Dette event giver jer muligheden for at begynde dagen med en tur rundt i Københavns ZOO, før haven åbner for det ordinære publikum.

"Godmorgen ZOO" giver os chancen for at opleve morgenrutinerne i ZOO på nært hold og deltage i den særlige blanding af ro og travlhed, der findes i ZOO lige inden åbningstid. Vi vil blive taget med på en tur for at besøge nogle af havens forskellige morgenfriske dyr, samtidig med at dyrepasserne forbereder dem til dagen og giver dem dagens første foder.

Efter rundturen vil der være tid til at slappe af og nyde haven og en velfortjent frokost. Alle vil få udleveret madbilletter, så I selv kan vælge, hvad I gerne vil spise. Københavns ZOO vil være åben indtil kl. 20.00, og I er velkomne til at udforske ZOO på egen hånd efter frokosten.

Vi glæder os til at starte dagen tidligt sammen med jer og opleve dyrene og den magiske efterårsstemning i Københavns ZOO.

Børn

PsoBørn - Psoriasisforeningens netværk for forældre til børn med psoriasis

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

 

Information

Sted
København ZOO, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg
Tidspunkt
Lørdag, den 25. november 2023 kl. 08.45 foran Københavns ZOO
Tilmelding
Lukket for tilmeldinger. Tilmeldingsfrist: senest den 13. november 2023.
Pris
Det koster 25,- kr. for medlemmer pr. person, det koster 650,- kr. hvis du ikke er medlem.
Bemærkninger
PsoBørn står klar udenfor indgangen til Københavns ZOO fra kl. 8.30. Vi opfordrer jer selvfølgelig til at tjekke vejrudsigten og klæde jer passende på til dagens vejr. Husk også at have gode sko med – og måske en paraply.

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.