Ungeweekend: Kom godt igennem vinteren med din psoriasis

af Puk Holm Hansen   |   22. august 2018, 12:10

Er du ung med psoriasis? Så er du ikke alene. Kom med til ungeweekend på Djursland i november, hvor vi sætter fokus på vinter og psoriasis, og du vil få masser af viden og gode oplevelser med andre unge, så du får et boost til den kolde tid. 


Vinteren kan være en lang, kold og mørk tid – ikke mindst når man har psoriasis. Så få et boost til din vinter og kom med, når PsoUng afholder ungeweekend på Djursland den 9. til 11. november 2018. Ungeweekenderne er for unge med psoriasis i alderen 15-35 år. Programmet vil være fyldt med masser af viden og erfaringsudveksling, spændende aktiviteter, sjov og hygge. Og du vil møde andre, der ved, hvordan det er at leve med psoriasis.

PsoUngs arrangementer skaber et fællesskab for unge med psoriasis. Et sted hvor unge kan blive klogere på livet med sygdommen og på sig selv og efterfølgende vende tilbage til hverdagen med fornyet viden, indsigt og energi – og nye venskaber. Programmet på hver ungeweekend er bygget op omkring både faglige og sociale aktiviteter med udgangspunkt i et overordnet tema relateret til livet med psoriasis – denne gang vinter og psoriasis.

Det endelige program sendes ud til deltagerne i god tid inden turen, men herunder kan du læse det foreløbige program og praktiske informationer.

Program for ungeweekenden 
Vi ankommer fredag aften, hvor vi starter med at tjekke ind og finde vores værelser og spiser aftensmad sammen på vandrehjemmet. PsoUng byder velkommen og holder et kort oplæg om deres arbejde, og vi slapper af og hygger resten af aftenen. 

Lørdag har vi oplæg om formiddagen og spændende aktiviteter om eftermiddagen. Om aftenen hygger vi og spiser en god middag. Søndag spiser vi morgenmad, tjekker-ud og siger tak for denne gang - og på gensyn.

Vi glæder os til en skøn weekend i det bedste selskab!
See you og kram fra PsoUng

Pris og praktiske informationer
Hvornår: Ungeweekenden afholdes den 9.-11. november 2018.

Hvor: Vi bor på Vandrerhjemmet Danhostel Ebeltoft/Toppen af Ebeltoft, Egedalsvej 5, 8400 Ebeltoft. Vi bor to og to på værelser sammen. Der er håndklæder og sengetøj.

Pris: Det koster kun 200 kr. at deltage, som medlem af Psoriasisforeningen. Beløbet dækker transport på turen, overnatning og forplejning*. Når du er tilmeldt, betaler du med MobilePay på 46 821 og skriver ’Ungeweekend’ i beskedfeltet til modtageren.

Tilmelding: Der er tilmeldingsfrist onsdag den 17. oktober. Der er plads til 15 deltagere, så I skal ikke vente for længe med at tilmelde jer. Tilmeld dig på mail til Psoriasisforeningens ungekoordinator Puk Holm Hansen på phh@psoriasis. Skriv i din tilmelding gerne et par ord om dig selv og din interesse for at deltage. 

Vi behandler tilmeldinger løbende. Din tilmelding er endeligt godkendt, når du har gennemført din betaling og modtaget en bekræftelsesmail.

*Der er desuden mulighed for at få refunderet sine transportomkostninger til og fra arrangementet, betinget af at deltagerne har arrangeret samkørsel så vidt muligt.

Tilmeld dig også eventen på Facebook ved at klikke her.


Om PsoUng og ungeweekenderne
Ungeweekenderne er for unge med psoriasis i alderen 15-35 år. PsoUng er Psoriasisforeningens ungeafdeling. Ingen ung skal være alene med psoriasis. Det er PsoUngs ambition. Vi arrangerer indsatser og aktiviteter for unge med psoriasis i hele landet. Det er en bred målgruppe, men der opstår et helt særligt fællesskab, når unge på tværs af alder udveksler erfaringer, tanker og følelser om livet med psoriasis. Der træder aldersforskellen helt i baggrunden.

Tilmeld dig her!

Skynd dig at springe til, der er kun 15 pladser.

Tilmeld dig senest onsdag den 17. oktober på mail til ungekoordinator Puk Holm Hansen på phh@psoriasis.dk.

OBS. find priser og praktiske informationer længere nede i artiklen.

Når du har tilmeldt dig, vil du på mail løbende modtage mere information om weekenden, praktiske informationer samt det fulde program, når det er klar. Du er også velkommen til at ringe til Puk for at høre mere om ungeweekenden på tlf. 30 73 97 98.