Undersøgelse om brugen af apps til psoriasis og psoriasisgigt

af Puk Holm Hansen   |   11. maj 2017, 16:21

Psoriasisforeningen er blevet spurgt, om vi vil videreformidle nedenstående opslag. Det har vi sagt ja til.

Hvis du har psoriasis eller psoriasisgigt,  vil det være en stor hjælp, hvis du besvarer spørgeskemaet. Undersøgelsen skal belyse brugen af en app til at holde øje med udviklingen af sit sygdomsforløb.

Jeg er studerende og udsender dette spørgeskema i forbindelse med mit afsluttende eksamensprojekt som markedsføringsøkonom på Copenhagen Business Academy. 
 
Spørgeskemaet omhandler brugen af en specifik app til monitorering af psoriasis og psoriasisgigt. Formålet med undersøgelsen er at finde ud af, hvem der bruger apps til at holde styr på udviklingen af deres psoriasis og hvorfor.
 
Det tager cirka 2 minutter at udfylde, og det vil betyde rigtigt meget for mig at få så mange svar som overhovedet muligt. 
Spørgeskemaet er 100 procent anonymt, og svarene vil blive brugt til at forbedre PsoMentor på brugervenlighed samt til at forbedre kommunikationen mellem patient og læge.

Deltag i undersøgelsen her!

 

 

Deltag i undersøgelsen her

Formålet med undersøgelsen er at finde ud af, hvem der bruger apps til at holde styr på udviklingen af deres psoriasis og hvorfor.

Klik her for at besvare spørgeskemaet.