Støt Psoriasisforeningen, når du tager din medicin

af ...   |   10. november 2016, 12:33

Drugstars er en ny app, der donerer til velgørenhed, for hver gang du husker at tage din medicin, uden at det koster dig en krone. Du bestemmer selv, hvilken sag du ønsker at støtte, og du kan for eksempel vælge at støtte Psoriasisforeningen.

Tænk, hvis I samlede penge ind til Psoriasisforeningen blot ved at tage jeres medicin! 

Selvom det lyder for godt til at være sandt, så er det faktisk muligt. Psoriasisforeningen har fået sin egen side i app’en DrugStars, der donerer til velgørenhed, når du tager din medicin. Hvordan fungerer det?

Når man har downloadet appen, får man som bruger point i form af stjerner, når man tager sin medicin eller udvalgte håndkøbspræparater. De stjerner bliver vekslet til rigtige penge, når man vælger at donere dem til en bestemt forening
– uden at det koster dig en krone! Læs mere om konceptet herunder.

Download DrugStars, og vær med til at støtte Psoriasisforeningens arbejde for, at alle kan få et godt liv med psoriasis og psoriasisgigt.

Det er meget enkelt
1. Download DrugStars app’en fra www.DrugStars.com, og registrér din medicin. 
2. Fortsæt med at tage din medicin, som din læge har anvist.
3. Få “Stjerner” i belønning for at have taget din medicin (heraf navnet DrugStars).
4. Giv dine “DrugStars” til Psoriasisforeningen, så konverterer DrugStars stjernerne til rigtige penge. 


Mange bække små giver bedre patientvilkår verden over
1 stjerne repræsenterer 7 øre. Det lyder ikke af meget – men ”mange bække små gør en stor å”, og en gennemsnitlig patient samler ca. 1000 stjerner sammen årligt. Hvis 1000 patienter gør det årligt, så får Psoriasisforeningen hele 70.000 kr. i støtte! Det er støtte, der vil være med til at realisere Psoriasisforeningens mange projekter og indsatser til gavn for de 165.000 mennesker i Danmark med psoriasis og deres pårørende.

Claus Møldrup, tidligere professor i socialfarmaci, er grundlægger af DrugStars, og visionerne er store: “Tænk, hvis hver dosis medicin, der indtages på verdensplan, skabte bedre vilkår for patienter? Det er visionen, at DrugStars på den måde skal skabe en global bevægelse,” forklarer Claus Møldrup.

Hvordan bliver stjernerne til penge? Hvor kommer midlerne fra?
Midlerne til at konvertere stjerner til penge kommer fra blandt andet medicinalfirmaer i form af sponsorater. Disse firmaer har ingen indflydelse på, hvilke foreninger der kan få pengene, og firmaerne kan enten støtte alle DrugStars brugere, eller hele sygdomsområder. 

Firmaerne er således helt uden indflydelse på, hvordan deres sponsorater til DrugStars fordeles. 

Download DrugStars eller læs mere om appen på www.drugstars.com