Spørgeskema om livskvalitet for unge med psoriasis

af Psoriasisforeningen   |   9. januar 2019, 10:42

Psoriasisforeningen er blevet spurgt, om vi vil videreformidle følgende opslag: Vi vil invitere unge fra og med 12 år til og med 17 år til at deltage i vores online undersøgelse, som handler om, hvordan unge med hudsygdommen psoriasis har det i deres hverdag.

Unge både med og uden psoriasis, fx en søskende, inviteres til at besvare spørgeskemaet, da det er med til at give et samlet billede. Hver eneste besvarelse vil være meget værdifuld for os! 

Spørgeskemaet vil tage 10-20 minutter at udfylde. Som tak for jeres indsats vil alle unge, som besvarer hele spørgeskemaet, få et gavekort på 150 kr. (deltagere med psoriasis) eller 100 kr. (deltagere uden psoriasis), som blandt andet kan bruges i biografen. 

I vil få mere at vide om undersøgelsen, når I har trykket jer ind på linket. I skal også vide, at selvom I har åbnet linket og startet undersøgelsen, så kan I til enhver tid vælge at lukke vinduet ned og dermed afbryde deltagelsen. 

Tryk på linket her for at åbne spørgeskemaet: 
https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=MVFKTY1G323N 
(Hvis linket ikke virker, kan du prøve at kopiere linket og selv indsætte det i din browser) 

Til forældre

Er du forælder til et barn med psoriasis, vil vi også gerne anmode dig (eller en eventuel anden forælder) om at deltage. Bemærk, at vi kun har brug for én forælder per deltagende barn. Hvis også du ønsker at deltage, kan du følge det samme link (se ovenfor) for at tilgå spørgeskemaet.  

Andre informationer

  • Alle besvarelser vil blive behandlet anonymt, hvilket betyder at ingen vil kunne vide, hvad lige præcis du har svaret.
  • Til deltagere med psoriasis: Fra 14 dage til 3 måneder efter besvarelse af spørgeskemaet, vil I få tilsendt et nyt, kortere spørgeskema via e-mail. Vi tilbyder ekstra 50 kr. oveni gavekortet på de 150 kr., hvis begge spørgeskemaer besvares. I vil i så fald modtage et gavekort på i alt 200 kr.
  • Gavekortet er et digitalt gavekort og kan bruges til en række oplevelser eller produkter (www.gogift.com). Grunden til, at deltagere med psoriasis modtager et gavekort på et større beløb end deltagere uden psoriasis, er, at dette spørgeskema tager længere tid at besvare.
  • Vi udsender max ét gavekort per deltager. 
  • Du må meget gerne dele linket med venner og bekendte, hvis de også kunne tænke sig at deltage!

Hvis I skulle have problemer med at åbne linket eller har andre spørgsmål til undersøgelsen, er I velkommen til at kontakte os på e-mailadressen psolivskvalitet@psy.au.dk 

Med venlig hilsen projektgruppen:

Hilde Randa, Psykolog, PhD-studerende
Enhed for Psykoonkologi og Sundhedspsykologi, Aarhus Universitetshospital.

Lina Khoury, Sygeplejerske, PhD-studerende
Hud og allergi-afdelingen, Gentofte Hospital.

Bobby Zachariae, Professor, dr.med.,
Enhed for Psykoonkologi og Sundhedspsykologi, Aarhus Universitetshospital.

Lone Skov, Professor, overlæge, dr.med.
Hud og allergi-afdelingen, Gentofte Hospital.