SommerCamp 2018 i Middelfart

af Birgitte Snedker-Sørensen   |   8. april 2018, 20:49

Bestil familiens sommerundervisning her:
Kom til Middelfart i uge 27 i 2018 og deltag i året SommerCamp - en camp for psoriasisbørn og deres familie

Vi er i Middelfart igen, hvor vi i uge 27, fra den 2. juli - 6. juli 2018, sætter fokus på familier med psoriasisramte børn. Vi tager fat på emner i løbet af ugen både for børn og
forældre, som har stor betydning for familierne. Der er noget for alle, store som små – og ikke mindst muligheden for at gøre noget sammen som familie.

Se programmet her!

Bliv klogere på livet med psoriasis
Et af formålene med kurset er at give kursisterne mere viden om bl.a. psoriasis og følgesygdomme, hvordan sygdommen kan udvikle sig, og hvilke behandlingsmuligheder der findes. Et andet formål er at skabe et fællesskab, hvor børn og forældre, der har psoriasis inde på livet, kan dele oplevelser, erfaringer og dermed hjælpe både sig selv og andre. Formålet med kurset er dermed også at opbygge et netværk med fælles forståelse og gensidig interesse for at kunne hjælpe hinanden socialt.

Psoriasis rammer hele familien. Hvordan kan man lære at håndtere de problemer, der opstår, når man lever med en sygdom som psoriasis? Hvordan finder man bedst den viden, hjælp eller støtte, man har brug for – til sig selv eller til sit barn? Det skal SommerCampen gerne hjælpe til at finde svar på, således at man som deltager forlader kurset med et solidt vidensgrundlag for at få et godt liv med psoriasis.

Et program spækket med viden
Ugen byder på masser af udfordringer både til hjernen og hjertet. Hver dag byder på foredrag, blandt foredragsholderne er en hudlæge, en gigtlæge, sygeplejersker, socialrådgiver m.m. Deltagerne kan undervejs få svar på spørgsmål, som melder sig i hverdagen. Hver eftermiddag holder to sygeplejersker “blå time”, en fælles smøretime, hvor sygeplejerskerne hjælper med at smøre og giver vejledning om cremer, salver, hårsmøring, hjemmebehandling osv.

Du kan se det forløbige uge program her

Der er mange aktiviteter i børnehøjde, når forældrene er til foredrag, er børnene i gode hænder. Børneholdslederne tager dem med på spændende opgaver og aktiviteter og sørger for, at børnene stortrives.

Hvem tager på SommerCampen?
Deltagerne er familier med børn, der har fået psoriasis og mangler kendskab til sygdommen; hvordan det kan udvikle sig, symptomer og behandling, hvordan familien kan være med til ikke at gøre det til et problem, men en opgave der skal løses på lige fod med alle andre opgaver i dagligdagen. Deltagerne, barn såvel som voksen, har mødepligt til alle ugens aktiviteter.

Prisen for fem dage med et spændende program
Det er lykkedes os at holde prisen fra sidste år. Prisen er derfor igen kr. 1000,- pr. person for at deltage i sommerkurset 2018. Prisen er indeholdt alle foredrag, fuld forplejning samt materialer, der bruges i forbindelse med kurset.

Tilskud
Du kan søge din kommune om tilskud til SommerCampen og transport jf. Servicelovens § 41. Du kan endvidere jf. Servicelovens § 42 søge kommunen om tabt arbejdsfortjeneste i den uge, kurset varer. Begge tilskud er uafhængige af husstandsindkomsten. Kontakt eventuelt foreningens socialrådgiver Mogens Haulund Andersen på
telefon 26 37 54 00 eller skriv til man@psoriasis.dk.

Tilmeld dig nu!
Der er rift om pladserne, så det er en fordel at være i god tid. Du/I kan tilmelde jer SommerCampen ved at kontakte Landskontoret ved Annette Blichfeldt på telefon 36 75 54 00 mandag til fredag fra kl. 10.00-14.00 eller på kursus@psoriasis.dk. 

 


 

Bubber og Peter Myging om SommerCampen

Både Bubber og Peter Myginds hjerte banker for børnene. ​Her fortæller de om SommerCampen: