Skaf et nyt medlem og få to biografbilletter

af Puk Holm Hansen   |   3. januar 2017, 08:48

Kender du nogen, der også kunne have gavn af at blive medlem af Psoriasisforeningen? Hjælp os med at skaffe et nyt medlem, så kvitterer vi med to stk. gratis biografbilletter som tak. Læs hvordan i teksten herunder. Medlemstilbuddet løber hele januar og februar måned.
 

                                 

 

Er du medlem af Psoriasisforeningen? Så kender du måske nogen, der også kunne have gavn af at blive medlem. Januar og februar igennem fører Psoriasisforeningen en ”Skaf et nyt medlem”-kampagne. 

Hjælper du os med at skaffe et nyt medlem til Psoriasisforeningen, vil du som tak modtage 2 stk. gratis biografbilletter. Det nye medlem skal blot oplyse dit medlemsnummer ved indmeldelse, og når vedkommende har gennemført betalingen for sit medlemskab, vil du modtage biografbilletterne per mail. 

Vi sætter stor pris på, at du er medlem af Psoriasisforeningen!

Hvordan bliver jeg medlem?
Læs mere om Psoriasisforeningen og om fordelene ved medlemskab her!

Sammen er vi stærkest
Psoriasisforeningen kæmper for, at alle mennesker med psoriasis og psoriasisgigt skal have et godt liv. Der er stadig et stort behov for, at der fortsat bliver støttet op omkring psoriasissagen, forskning i psoriasisområdet og kampen for bedre vilkår for mennesker med psoriasis. 

Derfor har vi brug for flere medlemmer og støtter, så vi kan få endnu større gennemslagskraft i den offentlige debat og over for politikere, sundhedspersonale, og andre beslutningstagere og interesserenter. Og så vi kan være med til at sikre, at der fortsat bliver igangsat vigtig forskning, der skal bidrage til at løse gåden om psoriasis og finde nye behandlingsmuligheder til alle, der lever med den kroniske sygdom.

Hvorfor støtte Psoriasisforeningen?
Psoriasis er en alvorlig kronisk sygdom, og 125 millioner mennesker er ramt på verdensplan. Hver dag får 10 danskere konstateret sygdommen. Psoriasis rammer gennemsnitligt cirka 3 procent af befolkningen. Psoriasis er arvelig og på nuværende tidspunkt uhelbredelig.

Psoriasis er langt mere end en hudsygdom. Op imod 40 procent rammes også i leddene og udvikler psoriasisgigt, som er en særlig gigtform. Psoriasis er også forbundet med alvorlige følgesygdomme som hjerte-karsygdomme, diabetes, depression og lavt selvværd. Hver anden psoriasisramte oplever at få en eller flere følgesygdomme. Psoriasis rammer altså både fysisk, psykisk, men også socialt. Mange føler sig begrænset i deres hverdag, er flove, gemmer sig væk, går med lange ærmer om sommeren eller afholder sig helt fra at deltage i sociale arrangementer. Især børn med psoriasis oplever at blive drillet eller mobbet.

Dertil er der stor ulighed i behandlingen af psoriasis i Danmark, og mange oplever at måtte kæmpe sig igennem sundhedssystemet for at få den rigtige behandling, der gør det muligt at leve et godt, normalt og aktivt liv med psoriasis.

Det er Psoriasisforeningen til for at ændre på.

Om Psoriasisforeningen
Psoriasisforeningen kæmper for de 165.000 mennesker med psoriasis og psoriasisgigt i Danmark og deres pårørende.

Når du støtter Psoriasisforeningen, bidrager du til foreningens arbejde for, at alle med psoriasis og psoriasisgigt i Danmark kan få et godt liv. Din støtte går dermed til forskning på psoriasisområdet, kampagner og oplysning, politiske og sundhedsfaglige samarbejder og målrettede projekter for at forbedre vilkårene for mennesker med psoriasis.