Samarbejdet med Mai Manniche ophørt øjeblikkeligt

af Psoriasisforeningen   |   23. marts 2020, 11:39

Det er foreningens klare politik, at vi - i allerhøjeste grad i disse tider - skal yde fuld opbakning til vores myndigheder og loyalt følge de råd, der bliver givet for at begrænse smittespredningen af ny corona-virus.  

Derfor kan vi ikke leve med, at en af foreningens samarbejdspartnere, Mai Manniche, spreder historier, der forsøger at tale krisen ned. Det er efter foreningens opfattelse direkte undergravende for det sundhedssystem, vi er så afhængige af. Og som forening må vi naturligvis forholde os til de udmeldinger og konstatere, at vore holdninger ikke kan mødes. 

Efter dialog med Mai Manniche dags dato, er samarbejdet ophørt øjeblikkeligt. 

For fremtiden vil vi understrege, at der ikke vil blive udnævnt en eneste talsperson, ambassadør eller andet, uden særlig dybdegående behandling i formandskabet.

Vi takker alle medlemmer, der har tilkendegivet jeres bekymring over samarbejdet med omtanke for foreningens virke og omdømme. 

Endelig skal vi understrege, at vi som patientforening tager skærpet ansvar for i denne situation at bidrage til korrekt oplysningsindsats, og vi opfordrer alle til at tage corona-krisen alvorligt og bakke op om og følge myndighederne. 

På vegne af formandskabet, 

Sten Svensson, landsformand