Kom til UngeWeekend med PsoUng

Er du ung - og har du psoriasis? Så kom med til UngeWeekenden med PsoUng. PsoUng afholder hvert år UngeWeekender. På denne side kan du læse om den seneste UngeWeekend - hold øje med siden her og Psoriasisforeningens SoMe-kanaler, hvor invitation til den nye weekend vil komme på.

UngeWeekenden efteråret 2017 - den 17. til 19. november.

Hej med dig!

Du er ikke den eneste, der har psoriasis. Nu har du muligheden for at møde andre i samme situation som dig selv. Psoriasisforeningens ungeafdeling PsoUng inviterer til en weekend, hvor du kan møde andre unge, der ved, hvordan det er at leve med psoriasis.

En weekend med andre mennesker, du ikke kender? Det lyder måske lidt overvældende, men har du mod på at tage af sted vil du få en weekend, du ikke vil glemme, og du vil få del i et unikt fællesskab for unge.

Hvad går det ud på?
Ungeweekenden er for unge mellem 15-35 år, og for medlemmer såvel som ikke-medlemmer. Programmet er fyldt med aktiviteter, læring, erfaringsudvekling – og socialt samvær, sjov og hygge! PsoUng har planlagt weekenden og har bestemt indholdet, hvilket gør det vedkommende, nærværende og med udgangspunkt i unge som dig.

Læs mere om programmet her!

Vi glæder os til at se dig!

De bedste psoriasishilsner
PsoUng

 

 

Del siden:

Næste PsoUng Weekend?

PsoUng knokler for at få det næste arrangement stablet på benene, så hold øje med denne side, PsoUngdk på instagram og på Psoriasisforeningens facebook-side, hvor vi annoncerer om de nyeste arrangementer.

Stay tuned!