Psoriasisforeningen udskyder arrangementer af hensyn til ny corona-virus

af Psoriasisforeningen   |   12. marts 2020, 08:11

OPDATERING: ALLE PSORIASISFORENINGENS AKTUELLE ARRANGEMENTER UDSKYDES I FØRSTE OMGANG TIL EFTER PÅSKE, TIDLIGST 14. APRIL. VI TAGER LØBENDE BESTIK AF SITUATIONEN OG UDSKYDER FX YDERLIGERE HVIS NØDVENDIGT. HOLD DIG OPDATERET PÅ HJEMMESIDEN, TILMELDTE FÅR DIREKTE BESKED. 


På baggrund af den nuværende corona-situation tager Psoriasisforeningen nu forebyggende hensyn i forbindelse med alle planlagte arrangementer i de kommende måneder. En del arrangementer vil blive udskudt. Tilmeldte vil blive orienteret om ændringer i god tid.
 
Som sygdomsbekæmpende forening tager Psoriasisforeningen corona-situationen alvorligt og ønsker at yde vores for at bidrage til at begrænse udbredelsen af smitten. Derfor er vi i gang med at gennemgå alle planlagte arrangementer for de kommende måneder mhp. at sikre forebyggende hensyn og tiltag, herunder udskydelse. 
 
De fleste af foreningens arrangementer har mellem 15-80 deltagere. Men som en forening af patienter og kronikere finder vi os forpligtet til at være ekstra påpasselige, så vores medlemmer ikke udsættes for øget risiko gennem vore arrangementer. Uagtet hvor stor en andel af vores medlemmer, der måtte tilhøre den ’særligt udsatte gruppe’, tager vi desuden medansvar for at begrænse udbredelsen af smitten.
 
Vi har derfor valgt at pålægge os et skærpet ansvar og dermed være mere restriktive end myndighedernes aktuelle anbefaling.
 
”Psoriasisforeningen opfordrer til at tage corona-virus situationen meget alvorligt - den angår os alle. Alle, også vi der måske ikke føler os udsatte, må tage ansvar for at begrænse udbredelsen af smitten. I yderste tilfælde handler det om at forhindre, at sundhedsvæsnet bliver overbelastet,” udtaler landsformand Sten Svensson.  
 
Specifikt arbejder foreningen på at udskyde alle større arrangementer (over 25 personer) til minimum efter påske og gerne helt til ultimo maj/primo juni, hvor der er en forventning om, at situationen er stabiliseret.
 
Er du tilmeldt et arrangement?
Så vil du blive orienteret om de eventuelle ændringer snarest muligt.

PS. Har du moderat til svær kronisk sygdom og/eller er du i behandling med immundæmpende medicin? SÅ BØR DU HOLDE DIG HJEMME i den udstrækning, det er muligt - følg anbefalingerne for særlige risikogrupper på www.coronasmitte.dk, som løbende opdateres.

Har du spørgsmål?

Er du usikker på, hvordan du skal forholde dig til ny corona-virus som psoriasis- eller psoriasisgigt-patient? I forhold til din behandling eller om du er særligt udsat?

Så forsøger vi at hjælpe dig med de vigtigste svar på denne side, klik her