Psoriasisforeningen siger tak for året der gik!

af Puk Holm Hansen   |   22. december 2016, 11:45

Psoriasisforeningen tager et kig tilbage på året der gik, og vi ønsker alle vores medlemmer og vores følgere en hjertelig jul og et godt nytår. Tak til alle jer, der er med til at støtte op om Psoriasisforeningen ved at følge vores arbejde. Vi glæder os til at bringe jer flere gode nyheder i 2017!

Vi vil her benytte lejligheden til at takke jer for, at I er med til at støtte op om Psoriasisforeningen ved at følge vores arbejde - til gavn for de 165.000 mennesker med psoriasis og psoriasisgigt i Danmark.

2016 har været et særdeles begivenhedsrigt og spændende år for Psoriasisforeningen med mange målrettede indsatser og projekter. Starten af 2016 lagde vi ud med at byde velkommen til vores nye direktør Lars Werner, og i marts blev de nationale kliniske retningslinjer for psoriasis offentliggjort. Foråret stod blandt andet på lancering af "Få et godt liv med psoriasis og psoriasisgigt"-kampagnen, stærkt efterfulgt af Folkemødet i juni hvor Psoriasisforeningen i den grad fik givet sit indspark til sundhedsdebatten.

På septembers hovedbestyrelsesmøde blev ny formand Sten Svensson valgt, og foreningens ambitiøse 2020-strategi blev vedtaget. Endelig fejrede Psoriasisforeningen Verdens Psoriasis Dag med et brag med lanceringen af vores nye psoriasis-app PsoMentor.

Vi håber, I har nytte af at følge Psoriasisforeningens arbejde, og at I fortsat er interesserede i at blive holdt opdateret på den nyeste forskning, viden og nyheder om psoriasis.

Vi ønsker jer alle en hjertelig jul og et godt nytår!
Psoriasisforeningen

Ps. Har du overvejet at blive medlem? Læs mere om fordelene her

Sygeplejersken kan kontaktes mellem jul og nytår
Til information kan vores sygeplejerske Lisa H. Lausen kontaktes mellem jul og nytår. Læs mere om Psoriasisforeningens rådgivningslinje her.


Snapshots fra året der gik i Psoriasisforeningen

 • Stærk tilstedeværelse på folkemødet 2016
  Psoriasisforeningen var med i hele syv debatter til Folkemødet på Bornholm, hvor vi stillede med et stærkt psoriasishold, der brændte igennem til debatterne og satte psoriasis på den politiske dagsorden på folkemødet 2016. Læs om det her.
   
 • Ambitiøs 2020-strategi sat i værks
  I september kunne vi præsentere Psoriasis-foreningens 2020-strategi, der skal styrke foreningens arbejde og position, og tegne linjerne for prioriterede indsatsområder fremadrettet. Læs mere her.
   
 • Vi lancerede PsoMentor!
  I år på Verdens Psoriasis Dag den 29. oktober lancerede Psoriasisforeningen PsoMentor, appen til dig med psoriasis og psoriasisgigt. Besøg www.psomentor.dk !