Nominering til Fantastiske Frivillige 2019

af Psoriasisforeningen   |   4. oktober 2019, 11:09

Med stor karakter og stærk retfærdighedssans har Eli i årevis og helhjertet lagt en helt særlig og omfattende indsats, som Psoriasisforeningen med denne nominering gerne vil sende hende en hjertelig tak for.

Indstillingen lyder blandt andet:

"Eli Glückstadt, 65 år, er en usædvanlig driftig og passioneret frivillig i Psoriasisforeningen, som hun har været engageret i siden 1989. Eli er en ustoppelig ”Duracell-kanin” af en frivillig, der aldrig takker nej til en mulighed for at gøre en indsats for mennesker med psoriasis og psoriasisgigt. Og det selvom hun i årtier har været hårdt ramt af psoriasis i både hud og led. Eli nægter at lade sig begrænse og er en utrolig rollemodel for alle med psoriasis."

Læs hele indstillingen i linket her.

Om 'Fantastiske Frivillige'

Prisen til Danmarks Fantastiske Frivillige skal være med til at sætte fokus på og øge interessen for det frivillige arbejde. De frivillige gør en stor og vigtig indsats, og derfor fortjener de en stor tak.

Nominerede frivillige fra hele landet offentliggøres på siden 'Fantastiske Frivillige', og heraf vil en jury udvælge 10 fantastiske frivillige, der især fortjener at blive hyldet for deres indsats. Vi synes, Eli fortjener en af pladserne.

Vinderen offentliggøres og kåres til et arrangement den 6. november 2019 på Coops hovedkontor i Albertslund.

Eli Glückstadt