Medlemsinfo for nye: Kontingent opkræves nu årligt pba. indmeldelsestidspunkt

af Psoriasisforeningen   |   28. oktober 2019, 13:37

Til orientering for medlemmer, fra oktober går Psoriasisforeningen over til at opkræve medlemskontingent årligt med udgangspunkt i indmeldelsestidspunkt. Ændringen gælder for nye medlemmer indmeldt fra oktober 2019. Du behøver ikke foretage dig noget, vi foretager ikke ændringer i dit medlemskab i denne forbindelse, og er du tidligere blevet opkrævet i februar, vil du fortsætte med det. 

Ændringen betyder konkret, at når du fremover melder dig ind og betaler for dit medlemskab, vil du blive opkrævet igen hver 12. måned fra det tidspunkt, du meldte dig ind. 

For eksempel: Melder du dig ind i november 2019, skal du først betale kontingent igen i november 2020.

Indtil nu har Psoriasisforeningen foretaget kontingentopkrævning på samme tidspunkt for alle medlemmer hvert år i februar måned. Men fremover vil det altså (for nye medlemmer) ske løbende hver 12. måned med udgangspunkt i det enkelte medlems indmeldelsestidspunkt. 

For eksisterende medlemmer - vi foretager ikke ændringer i dit medlemskab
Ændringen har reelt kun betydning for medlemmer indmeldt fra oktober 2019. Har du senest betalt dit kontingent i februar, vil du fortsætte med det og derfor blive opkrævet næste gang til februar 2020. 

Du behøver ikke at foretage dig noget, du får besked, som du plejer, når det er tid til at betale kontingent for dit medlemskab.

Har du spørgsmål til dit medlemskab eller andet ift. foreningen, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@psoriasis.dk eller tlf. 36 75 54 00.