Løb og støt Psoriasisforeningen ved YOU RUN 28. april

af Psoriasisforeningen   |   30. januar 2019, 11:01

Meld dig til velgørenhedsløbet YOU RUN for Psoriasisforeningen – eller du kan heppe på løberne ved at donere til deres indsamling. Så støtter du arbejdet for de 165.000 mennesker med psoriasis i hud og led i Danmark. 

Psoriasisforeningen deltager igen i år i velgørenhedsløbet YOU RUN for at skaffe støtte til psoriasissagen og øge kendskabet til den kroniske sygdom. Og vi har brug for dig! Du kan være med enten ved at deltage i løbet den 28. april eller ved at donere til løbernes indsamlinger. 

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og deltager enten i 5 km gang eller løber enten 5 km eller 10 km på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 28. april 2019. 

I månederne op til løbet deler deltagerne deres indsamling i deres netværk og på sociale medier og oplyser på den måde om den gode sag og opfordrer venner og bekendte til at støtte. 

Tag en ven under armen 
Jo flere, vi er jo bedre. Og så er det hele meget sjovere med en god ven eller bekendt under armen. Du kan også oprette et hold og fx invitere hele familien eller dine kollegaer. Så er der lagt op til en rigtig festdag i den gode sags navn. 

Send os din historie!
Psoriasisforeningen vil fra nu og frem til den 28. april kontakte de fantastiske løbere, der har meldt sig for psoriasissagen – så vi kan dele deres historier og indsamlinger på vores facebook-side. 

Vil du dele din historie? Så kontakt kommunikationsrådgiver Puk Holm Hansen på phh@psoriasis.dk 
Send gerne en kort tekst om dig selv og din motivation for at løbe for Psoriasisforeningen og medsend billeder eller måske en kort video.

Sådan tilmelder du dig 
Det er nemt at  tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling, og der er både gå- og løberuter, kortere og længere ture. 

Læs mere og tilmeld dig her.

Støt dem, der løber for psoriasissagen 
Har du ikke selv mulighed for at deltage i løbet, så kan du bidrage ved at støtte løbernes indsamlinger.

På linket her kan du finde en oversigt over alle, der løber for psoriasissagen: Støt løbere for psoriasissagen

Du kan også hjælpe ved at dele løbernes indsamlinger på sociale medier og på den måde udbrede kendskabet til psoriasis og opfordre venner og bekendte til at melde sig til eller støtte sagen.

Der er hårdt brug for fremskridt
Psoriasis kan gøre ondt – rigtig ondt. Både i form af smerter og fysiske gener, men også på grund af fordomme og dårligt selvværd. Vi ønsker, at psoriasis ikke skal være en forhindring, som det er for mange i dag. Derfor er der brug for en højere politisk prioritering, sundhedsfagligt fokus, oplysning til hr og fru Danmark samt åbenhed og accept. 

Ved at støtte os ved YOU RUN som løber eller med et bidrag hjælper du med at overkomme de forhindringer, og du hjælper os til at gøre en forskel. Vejen er lang, men viljen er stor, så vi skal nok komme i mål – med din hjælp.

 

Tilmeld dig her

Det er nemt at  tilmelde sig YOU RUN og lave din egen indsamling, og der er både gå- og løberuter, kortere og længere ture. 

Læs mere og tilmeld dig.  

Hep på løberne

Hvis du ikke har mulighed for selv at deltage, så hep på de fantastiske løbere, der løber for psoriasissagen.

Find løberne, læs deres historier og støt her.

Del din historie

Løber du for os, så vil vi gerne dele din indsamling på vores facebook-side. 

Vil du dele din historie? Så kontakt kommunikationsrådgiver Puk Holm Hansen på phh@psoriasis.dk 

PS. Send gerne en kort tekst om dig selv og din motivation for at løbe for Psoriasisforeningen og medsend billeder eller måske en kort video.