Nyt fra kredsen

Sydøstjylland   |   af Lisa Fürstenberg   |   7. august 2017, 00:00

Kære Medlemmer!
Siden sidst har vi besøgt St. Thomas Apoteket i Vejle, hvor vi fik en gennemgang af diverse medicinske cremer og salver og blev præsenteret for mulige produkter til psoriasishud. Det var en grundig og interessant gennemgang, og spørgelysten var stor. En rigtig hyggelig aften med både vådt og tørt som forfriskning og en fin pose med prøver til at tage med hjem. Tak til alle deltagere. Der bliver et nyt arrangement i oktober, som Sønderjyllandskredsen står for. Vi håber flere fra kredsen har lyst til at deltage. Se arrangementsbeskrivelsen under Sønderjylland.

Den 1. torsdag i september måned er alle nye medlemmer i kredsen blevet inviteret til et velkomstmøde i Sundhedscenteret i Kolding. Ellers fortsætter vi med at have åbent patientkontor i Sundhedscenteret den 1. torsdag i måneden fra kl. 15.00-17.00. I skrivende stund er kontoret midlertidigt placeret på 1. sal pga. af udvidelse, og vi ved endnu ikke, hvornår det flytter tilbage til stueplan.

Mød os på vores patientkontor i Kolding
07-09-2017, kl. 15.00-17.00, Sundhedscentret, Kolding Sygehus
Mød os på vores patientkontor i Kolding
05-10-2017, kl. 15.00-17.00, Sundhedscentret, Kolding Sygehus

Vi fortsætter med åbent patientkontor i Sundhedscenteret ved Kolding Sygehus. Vi er på pletten den første torsdag i måneden fra kl. 15.00-17.00. Kig' ind til en kop kaffe til en hyggesnak og lad' os evt. vide, hvad vi som forening kan gøre for dig. Om I har noget på hjertet eller ej, men måske også for at dele jeres erfaringer med sygdommen psoriasis/psoriasisgigt eller høre om andres erfaringer.
Adressen er Skovvangen 2 A, Kolding - ved siden af sygehuset.

Hvis I har en mailadresse og ikke modtog indbydelsen til generalforsamlingen, har vi den ikke registreret. I bedes derfor sende jeres mailadresse til lfu@psoriasis.dk, hvis I vil sikre jer diverse nyheder og invitationer. På forhånd mange tak.

På bestyrelsens vegne
Lisa Fürstenberg

Del siden: