Nyt fra kredsen

Sydøstjylland   |   af Lisa Fürstenberg   |   23. maj 2017, 00:00

Kære Medlemmer!
Sommeren nærmer sig og vi glæder os sikkert alle til at nyde den helende sol. Vi skal huske, vi har godt af den, selvom vi bliver advaret mod solens farlige stråler. Men med god fornuft skal den da bare nydes.

Der er desværre blevet annonceret med en forkert åbningstid på vores patientkontor i Sundhedscenteret i Kolding. Vi håber ikke, der er nogen, der er gået forgæves. Husk alle er velkommen til at kigge forbi der, og hvis især nye medlemmer mangler at vide lidt om foreningen og om forskellige muligheder, er vi tilstede den 1. torsdag i måneden fra kl. 15.00-17.00. Måske kan man også møde andre medlemmer og lave lidt erfaringsudveksling. Sundhedscenteret er i øjeblikket ved at blive udvidet, og vores kontor bliver flyttet til et andet sted i huset, men I skal nok blive guidet til det.

Mød os på vores patientkontor i Kolding
01-06-2017, kl. 15.00-17.00, Sundhedscentret, Kolding Sygehus.
Vi fortsætter med åbent patientkontor i Sundhedscenteret ved Kolding Sygehus. Vi er på pletten den første torsdag i måneden fra kl. 15.00-17.00. Kig’ ind til en op kaffe til en hyggesnak og lad’ os evt. vide, hvad vi som forening kan gøre for dig. Om I har noget på hjertet eller ej, men måske også for at dele jeres erfaringer med sygdommen psoriasis/psoriasisgigt eller høre om andres erfaringer. Adressen er Skovvangen 2 A, Kolding - ved siden af sygehuset. Hvis I har en mailadresse og ikke modtog indbydelsen til generalforsamlingen, har vi den ikke registreret. I bedes derfor sende jeres mailadresse til lfu@psoriasis.dk, hvis I vil sikre jer diverse nyheder og invitationer.

På forhånd mange tak!

På bestyrelsens vegne
Lisa Fürstenberg

Del siden: