Viborg-Skive:
Foredrag om Fiskeolie

Skive   |   15. marts, 19:00 - 21:30

Vi indbyder til foredrag med Salome Kristensen Overlæge, Ph.d., klinisk lektor Reumatologisk afdeling Aalborg Universitetshospital, som har gennem flere år forsket i fiskeolie, hvis gavnlige effekt har været diskuteret gennem en del år. Salome har skrevet en Ph.d. afhandling om emnet og derfor har hun en meget stor viden inden for området.
 
Fakta er at patienter med psoriasis og psoriasisgigt bl.a. har øget risiko for hjertekarsygdomme. Fiskeolie kan være med til at ændre fedtsyresammensætningen i cellerne hos patienter med psoriasis og psoriasisgigt, hvilket kan medføre en klinisk bedring samt en gunstig effekt på hjertekarsygdomme.
 
Salomes forsøg har handlet om effekten af behandling med fiskeolie i forhold til risiko for hjertekarsygdomme, aktivitet i psoriasisgigt og forbrug af smertestillende behandling.

Arrangementet er en del af Psoriasisforeningens Region Midtjyllands arrangementer og gratis at deltage i. Der vil blive serveret kaffe og et stykker brød. Øl og vand kan købes.

Tilmelding: senest fredag den 9. marts 2018 til Hanne Svane telefon 21 90 48 23 eller hsv@psoriasis.dk eller Jens Sloth Nielsen på telefon 20 43 55 20 eller mail jsn@psoriasis.dk

Sted: Hotel Gl. Skive Hus, Sdr. Boulevard 1 i Skive.

Vi glæder os til at se jer!

På bestyrelsens vegne
Jens Sloth Nielsen

Del siden: