Sønderjylland:
Bustur til Mariager Saltcenter

Mariager   |   9. november, 08:00 - 20:00

Med god støtte fra Sønderborg kommune afholder vi nu en bustur til Mariager Saltcenter, som siges at være et ”mekka” for psoriasispatienter. Her er får du mulighed for at prøve at saltbade, se salthytte og saltmine samt forskellige udstillinger om centeret og om salt.

Vi kører fredag den 9. november 2018 efter følgende tidsplan:

  • Kl. 08.00 Afgang fra Sønderborg v. Ringriderpladsen
  • Kl. 08.40 Opsamling ved samkørselspladsen v. Aabenraa/Rødekro
  • Kl. 08.55 Opsamling ved samkørselspladsen v. Hammelev
  • Kl. 09.15 Opsamling ved samkørselspladsen v. Scandic Hotel, Bramdrupdam

Foreningen er vært ved kaffe og rundstykker i bussen.

Vi ankommer til Mariager Saltcenter ved 12-tiden, hvor vi spiser frokost. Du har mulighed for at købe en frokostbuffet til 100 kr. i cafeen - ønsker man dette, skal det oplyses ved tilmeldingen. Du er også velkommen til at medbringe din egen madpakke – denne må gerne indtages i centerets cafe. Foreningen er vært ved en øl/vand til frokosten.
Herefter er der mulighed for saltbade samt at se udstillinger. I kan læse mere om Mariager Saltcenter på www.saltcenter.dk.

NB: Hvis I vil bade, skal I huske at medbringe badetøj og håndklæde. Vi kører hjemad ved 16-tiden og er så hjemme igen ved 19-20-tiden.
I er velkomne til at tage jeres ægtefælle/samlever med på turen. Der er deltagerbetaling på kr. 100 pr. deltager, som betales i bussen.

Tilmelding til turen med tydelig angivelse af navn, adresse, mobilnummer og mailadresse på hver enkelt deltager skal ske til formand Erik Berg på mail: ebe@psoriasis.dk SENEST TORSDAG DEN 25. OKTOBER 2018 – alternativt på telefon 23 27 97 21. Tilmelding sker efter ”først-til-mølle”-princippet.

Vi håber at se rigtig mange af vores medlemmer til en god tur!

Del siden: