Region Hovedstaden og Region Sjælland:
Foredrag med Jens Werner fra Vild med dans

Taastrup   |   26. november, 17:00 - 19:00

Kredsene i Region Sjælland og Hovedstaden er gået sammen og har arrangeret et foredrag med Jens Werner, som kommer og fortælle os lidt om dansen og dens glæder.
Der vil være anekdoter fra serien ”Vild med dans” både fra foran og bagved kameraet. Jens Werner vil også fortælle lidt om, hvordan han til trods for mange udfordringer og tvivlsspørgsmål har nået det ypperste og den status han har idag. Jens Werner er en travl herre og hans arbejdstid er om aftenen på hans danseskole, derfor har vi lagt foredraget sidst på eftermiddag.

Hvem er Jens Werner
Jens Werner var kun 5 år, da han stiftede bekendtskab med dansen, og siden har han trænet sig imponerende op gennem rækkerne. Efter et ophold i blandt andet England og Italien er det endt med Danmarks-, Nordens, Europa- og Verdensmesterskab. Jens Werner er dermed den mest vindende danser i Danmark.
Jens Werners mange kvaliteter både i forhold til at danse, men også at forklare dansens grundprincipper, har skaffet ham en plads ved dommerbordet på Danmarks mest sete underholdningsprogram ”Vild Med Dans”. Vi glæder os til at byder Jens Werner velkommen!

Hvor sker det – og hvordan kommer du med:
Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup
Pris: Det er gratis
Tilmelding: Foreningen byder på kaffe/the, vand og frugt i pausen, hvorfor tilmelding er nødvendig.
Det er et regionsarrangement, hvorfor du skal tilmelde dig til Eli Glückstadt, Telefon 20 92 23 47 Mail: egl@psoriasis.dk inden den 20. november 2019.
Praktiske oplysninger: Da vi rammer spisetiden ved afslutning af dette foredrag, kunne det være hyggeligt med lidt socialt samvær på Dalle Valle i City 2. Her får man en fin aftenbuffet med lidt af hvert til en rimelig penge. Dette vil være for egen regning. Skriv til Eli, hvis du/I vil deltage i spisning efter foredraget, så bestiller vi et bord, så vi kan sidde sammen.

 

Del siden: