København-Frederiksberg-Vestsjælland-Roskilde-Køge:
Foredrag med psykolog Dorte Kongerslev

Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, Taastrup.   |   3. maj, 18:30 - 21:30

Roskilde-Køge kredsen, Frederiksborg kredsen, Storkøbenhavns kredsen og Vestsjællands kredsen inviterer til et spændende foredrag om de psykiske aspekter ved at leve med psoriasis og psoriasisgigt med Psykolog Dorte Kongerslev.

Dorte arbejder på Tværfagligt Smertecenter på Universitetshospitalet Sjælland og har i 10 år arbejdet med mennesker med smerter og kroniske tilstande, herunder også mennesker med psoriasis og psoriasisgigt. I foredraget taler hun om, hvorfor mennesker med psoriasis reagerer som de gør og bl.a. oplever søvnforstyrrelser, træthed, humørsvingninger, hukommelses- og koncentrationsbesvær samt ofte trækker sig i sociale sammenhænge. Hun taler om, hvordan man klarer at være kaktus i de andres ballonbutik og hvordan man kan tænke og håndtere temaer som stigmatisering og seksualitet.

Tilmelding: Tilmelding er nødvendig, da foreningen denne aften er vært ved et mindre traktement. Tilmeld dig til Palle Pedersen på ppe@psoriasis.dk eller telefon/sms på 30 31 63 03, opkald bedst efter 18.00 og senest den 19. april 2018.

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, Taastrup.

Del siden: