Århus:
Når Gigten melder sig, hvad skal der så ske?

  |   29. oktober, 19:00 - 21:00

Stadig flere får konstateret psoriasisgigt, og lægerne bliver heldigvis bedre til at kunne stille en korrekt diagnose, så der kan startes på den rigtige behandling. Lær mere om, hvordan man selv kan spotte de tidlige symptomer og om, hvordan udredning og behandling af psoriasisgigt foregår i dag.

Overlæge Anne Gitte Loft, Aarhus Universitetshospitals reumatologiske afdeling giver os en opdatering om den nyeste viden omkring symptomer, udredning, behandling og kontrol af psoriasis artrit. Det er en erfaren forsker og gigt - specialist, der besøger os. Anne Gitte Loft er medlem af Dansk Reumatologisk Selskabs udvalg for kliniske retningslinjer, og har desuden en lang forskerkarriere på Syddansk Universitet og Aarhus Universitetshospital. Anne Gitte har blandt andet også lavet forskning i overgangen fra originale præparater til biosimilære. Hun har desuden forsket en del i rygsøjlegigten Morbus Bechterew.

Anne Gitte Loft giver os desuden en orientering om forskningsdatabasen Danbio, hvor der samles oplysninger om psoriasisgigt og andre gigtlidelser. Det er også her, at alle patienter, der bruger biologisk medicin, bliver registreret. Formålet med Danbio er både forskning og forbedring af kvaliteten af behandlinger. Databasen giver såvel læge som patient overblik over sygdomstegn til patienternes egen vurdering af deres hverdag med gigt.

Tilmelding: senest 24. oktober 2018 til Grethe på telefon 86 82 59 66 eller mail gje@psoriasis.dk eller til Anette på mail: anj@psoriasis.dk.
Sted: Marselisborg Centret, bygn. 8, indkørsel fra P.P. Ørumsgade, Aarhus.

Del siden: