Århus: NY DATO
Eksperter fra National Center for Autoimmune Sygdomme i Århus fortæller

Marselisborg Centret, bygn. 8, Aarhus   |   3. december 2020, 19:00 - 2. december 2020, 21:00

Vi er først og fremmest mennesker, men det faktum drukner ind imellem lidt i forhold til, at vi også er patienter med en kronisk, uhelbredelig lidelse. At vi er mennesker betyder, at vi er forskellige og har brug for forskellig hjælp, og det er kernen i det arbejde, som det nye National Center for Autoimmune Sygdomme, NCAS, i Århus, står for.
Centrets første patientgruppe er netop psoriatikere. Patienter henvist til NCAS er svært ramte, og de kan se frem til at få hjælp af adskillige eksperter, der er specialister på hver deres felt - og sammen ser de på det hele menneske. Der er hudlæger, gigtlæger, diætister, psykologer og andre eksperter, der i fællesskab forsøger at hjælpe den enkelte patient bedst muligt.

Hvordan det foregår, kommer Louise Møller og Kasper Hjuler, NCAS, henholdsvis projektsygeplejerske og læge, og fortæller om i september. Louise Møller er også kendt fra “Psoriasisskolen”, mens Kasper Hjuler er kendt for bl.a. sin forskning i psoriasis og hjertekarsygdomme. Ud over en orientering om arbejdet på NCAS vil Kasper Hjuler også opdatere os omkring de nyeste behandlinger. Der dukker heldigvis hele tiden nye muligheder op, der kan forbedre livskvaliteten i hverdagen.

Dato: onsdag 16. september 2020
Tid: kl. 19.00-21.00
Adresse: Marselisborg Centret, bygn. 8, Aarhus
Tilmelding: Tilmelding senest 30. november 2020 til Grethe på telefon 86 82 59 66 eller mail gje@psoriasis.dk eller til Anette på mail anj@psoriasis.dk.
Praktiske oplysninger: Der er indkørsel fra P.P. Ørumsgade
Pris: Det er gratis at deltage.