Århus:
Digital teknologi som aktiv hjælp til kroniske patienter

  |   24. september, 19:00 - 21:30

Teknologi rykker tættere på patienterne, og der udvikles hele tiden nyt, der skal gøre hverdagen nemmere. Digitalisering og kroniske lidelser er netop kernen hos Leo Innovations Lab, der blev etableret i 2015 udelukkende med det formål at lede efter digitale løsninger og aktiviteter, der kan gavne og hjælpe patienter med kroniske hudsygdomme.

Denne aften får du mulighed for at få mere viden om teknologi i patientens tjeneste, for vi får besøg af Troels Ravn fra Leo Innovations Lab, der har titel af Chief Compliance Officer, og som har fingeren på pulsen, når det gælder om at gøre digitalisering til brugbar hjælp for psoriatikere. Troels ved også præcis, hvad det drejer sig om, for han har selv psoriasis. Troels Ravn vil fortælle os om arbejdet med at hive fremtidens muligheder lige ind i nutiden, for i modsætning til udvikling af lægemidler, så er vejen fra ide til færdigt projekt ganske kort inden for det digitale univers.

- Vi arbejder blandt andet med projekter inden for sociale sammenhænge, kost, søvn, patient-til-patient, patient-til-læge, læge-til-læge, vaner, videndeling, selvdiagnosticering, fortæller Troels Ravn, der lægger vægt på, at løsningerne udvikles til alle, de er ikke forbeholdt personer, der i forvejen bruger virksomhedens lægemidler.

Det fondsejede Innovation Lab har præsenteret de første digitale hjælpemidler, der kan gavne patienter med kroniske hudsygdomme i hverdagen. Det er blevet til blandt andet: “HelloSkin” En dataplatform, der indsamler, analyserer og anvender brugerviden om hudplejeprodukter og kroniske hudsygdomme og med hjælp fra dataspecialister
og medicinske og videnskabelige eksperter skaber målrettet, skræddersyet hudpleje til den enkelt patient. Lanceret i England og Skandinavien.

"Imagine” er genkendelsesteknologi, som gør det muligt for patienter løbende at tage bil le der af deres psoriasis og følge udviklingen af en behandling og på sigt endda forudsige udbrud. Basis for app’en er mere end 100.000 billeder som LEO Innovation Labs egne dermatologer har vurderet og karakteriseret, og der kommer stadig nye billeder til. I det hele taget går det stærkt med at få ideer, afprøve og udvikle løsninger.

Tilmelding: senest 14. september 2018 til Grethe på telefon 86 82 59 66 eller mail på gje@psoriasis.dk eller til Anette på mail anj@psoriasis.dk.
Sted: Marselisborg, Centret, bygn. 8, indkørsel fra P.P. Ørumsgade, Aarhus.

Del siden: