Kendt smykkedesigner ny psoriasis-ambassadør

af Psoriasisforeningen   |   17. september 2019, 13:15

Smykkedesigner Mai Manniche åbner op om sin psoriasis og melder sig samtidig som ambassadør for Psoriasisforeningen.

Sammen lancerer vi kampagnen #SmukMedPsoriasis, som skydes i gang fra den 12. oktober samtidig med foreningens psoriasis-uge og kampagne for Verdens Psoriasisdag.

Som en del af kampagnen donerer JEWLSCPH 20 procent af salget fra øreringene MINI TRIPLE LEAVES til 699 kr. direkte til Psoriasisforeningen og vores arbejde. 

Du kan købe øreringene i fire smukke farver, klik her!

Mai har levet med psoriasis hele livet og håber at kunne inspirere andre ved at vise, at man sagtens kan leve godt med den kroniske sygdom - og ikke mindst at man sagtens kan være smuk med psoriasis. 

Psoriasisforeningen er taknemmelige for, at Mai vil bidrage til at udbrede kendskabet til og forståelsen for psoriasis, til gavn for de 165.000 mennesker der lever med psoriasis i hud og led i Danmark.

Læs Mais historie i næste nummer af Hud & Helse
Allerede nu kan du begynde at glæde dig til at læse en spændende portræt-artikel om Mai i decembernummeret af foreningens medlemsmagasin Hud & Helse.

Smykkedesigner Mai Manniche

#SmukMed
Psoriasis

Man kan sagtens være smuk med psoriasis. Vær med til at sprede det gode budskab ved dele et opslag på sociale medier med #SmukMedPsoriasis. Tag gerne Psoriasisforeningen med @Psoriasisdk.

Du kan dele en tanke, din historie, eller måske et billede af dig selv, hvor du stråler (med øreringene på, hvis du har købt dem).