Kampagnetilbud: Meld dig ind nu og få 2017 med

af ...   |   1. oktober 2016, 18:13

Vi tyvstarter på fejringen af Verdens Psoriasis Dag med et særligt tilbud.

I Psoriasisforeningen fejrer vi Verdens Psoriasis Dag i hele oktober, og derfor har vi et særligt tilbud til nye medlemmer netop nu. Hvis du melder dig ind i Psoriasisforeningen inden den 15. oktober, får du nu hele 2017 med til samme pris.

Meld dig ind ved at klikke HER!

Læs desuden om medlemsfordele HER!

Du er også velkommen til at kontakte foreningens sekretariat, hvis du ønsker at vide mere om et medlemskab. Foreningens sekretariat kan kontaktes på telefon 36 75 54 00 eller mail psoriasis@psoriasis.dk.

Hvad er det, man støtter, ved at blive medlem af Psoriasisforeningen? 
Som medlem af Psoriasisforeningen bidrager du til at forbedre vilkårene for de 165.000 mennesker med psoriasis i hud og led i Danmark, og du støtter blandt andet foreningens projekter, oplysningsarbejde og indsatser samt forskningen inden for psoriasis og psoriasisgigt. Vil du vide mere, så læs videre i nedenstående afsnit.

Til medlemmer kan vi desuden tilbyde nogle særlige medlemsaftaler og fordele, læs mere her.

 

Hvorfor blive medlem af Psoriasisforeningen?
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening, som arbejder for at forbedre livsvilkårene for de 165.000 mennesker med psoriasis og psoriasisgigt i Danmark. Gennem dit medlemskab støtter du også forskningen inden for psoriasis og psoriasisgigt. 

Som medlem bliver du løbende opdateret på den nyeste viden, forskning og andre nyheder om psoriasis. Du vil seks gange om året modtage magasinet ”Hud & Helse”, der via nyheder, baggrundsartikler, reportager osv. holder dig ajour om alle væsentlige aspekter ved psoriasis og psoriasisgigt.

Du får gennem foreningen mulighed for at skabe netværk og udveksle erfaringer med andre, der ved, hvordan det er at leve med psoriasis. Har dit barn psoriasis, får du og din familie adgang til at deltage i det årlige og meget roste sommerkursus for børn/unge og forældre.

Du får også mulighed for at få hjælp via foreningens telefonrådgivning med socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske.

Du har som medlem stemmeret på din lokale kredsgeneralforsamling, og du har mulighed for at blive valgt til kredsforeningens bestyrelse. Du har desuden adgang til at benytte de rabataftaler, som foreningen har tegnet med udvalgte firmaer.