Frivillig fra Psoriasisforeningen nomineret til ildsjælspris

af Puk Holm Hansen   |   16. maj 2018, 09:07

SundhedsParlamentet er et af de store telte på Folkemødet, der sætter sundhedspolitik på dagsordenen. Hvert år afholder de prisuddelingen Danmarks Patient Award. I år er en af Psoriasisforeningens frivillige nomineret til Ildsjælsprisen.

’Ildsjælprisen’ uddeles til en person fra en patientforening, som har udvist særlig gejst og højt engagement i sit arbejde til fordel for patienterne.

Stem på Søren Valdorff Rasmussen
Søren Valdorff Rasmussen har været frivillig i Psoriasisforeningen siden 2015, hvor han involverer sig i alt, han kan komme til. Udover hans lysende engagement og hans varme personlighed, så er det særlige ved Søren hans evne til levende at fortælle sin psoriasishistorie – der skaber genklang og håb, hvor end han deler den. Søren fik psoriasis i 2006, i svær grad, og det skulle tage over 10 år med psoriasis over store dele af kroppen, før det lykkedes ham at kæmpe sig til den rigtige hjælp og behandling, der nu gør det muligt for ham at leve sit liv og gøre en forskel for andre. Søren har på kort tid gjort et stort indtryk og en kæmpe indsats for Psoriasisforeningen, og han kæmper utrætteligt for at hjælpe og støtte andre og sikre, at ingen skal igennem det samme, som han har oplevet.

Søren er helt igennem en ildsjæl, en éner og et umådeligt dejligt menneske, og Psoriasisforeningen er dybt taknemmelig for hans indsats.

Stem på Søren, klik her! 

OBS. Stem inden 1. juni, hvor afstemningen lukkes.

Søren Valdorff Rasmussen